Archive for December 2011


Voor als het winter wordt…..

December 23rd, 2011 — 1:35am | Posted by: Willem Vos

Al zin in een weekendje bij de kachel, in de bedstee en lange wandelingen onder een strakblauwe lucht? Voor je het weet kan het opeens weer winteren, sla dan snel toe.

B.v. bij ‘Onder den Dijck‘ in Noord Holland, een smaakvol ingericht appartement met de service van een B&B, vlak onder de dijk en met weidse uitzicht over de weilanden.

“U kunt hier heerlijk thuiskomen na een flinke strandwandeling en met een wijntje opwarmen bij de houtkachel. Thuisblíjven is hier echter ook geen straf, genietend van een goed boek of dvd-tje en elkaar. Heerlijk cocoonen!”

Comment » | Fresh finds

Exchange Amsterdam: hotel al la mode

December 2nd, 2011 — 8:58am | Posted by: Willem Vos

De mensen achter het succesvolle Lloyd hotel zijn weer wat nieuws begonnen. Weer een bijzonder hotel, dit maal op het Damrak in Amsterdam, net tegenover de beurs van Berlage, vandaar de naam: Exchange hotel.

Er zijn 61 kamers en net als in het Lloyd hotel (en eigenwijs tegen alle hotel conventies in) zijn er kamers varierend van 1 ster tot 5 sterren niveau. Dit levert een – leert de ervaring – leuk gemêleerd publiek op.

Voor de inrichting zijn jonge modestudenten gevraagd een invulling te verzorgen. Dit levert verrassende resultaten op. De sfeer is zodoende “jong en creatief”.

Comment » | Algemeen, Fresh finds, Hoteltalk

Back to top