Archive for June 2010


Zomertip: Veluwe – Roode Koper

June 29th, 2010 — 4:42am | Posted by: Willem Vos

Picture 1

Tijd om met dit mooie weer eens te gaan kijken op de Veluwe. In 2004 waren wij in het Roode Koper wat toen bezig was met een renovatie. Elk jaar werd er weer een stuk aangepakt. Nu krijgen we een persbericht door dat het geheel nu klaar is.

” Met de wederopbouw van het Voorhuis, ooit de tuinmanswoning, is de renovatie van Het Roode Koper voltooid. Het nieuwe pand is opgetrokken in dezelfde stijl als de vier monumentale gebouwen op het landgoed en in de sfeer van het landschap. Dit gastenverblijf heeft vier luxe kamers, allen voorzien van balkon of terras. ”

Zie hier voor hun weekend ideeen.

Comment » | Hoteltalk, Nieuwtjes

Week-eendje-weg?

June 16th, 2010 — 11:09pm | Posted by: Willem Vos

Picture 2

Het wordt steeds leuker! We vonden dit leuke idee bij Dalauro Bed & Breakfast in Zuid Limburg.

Bij hun “Romeo en Julia” arrangement krijg je de beschikking over een piekfijn onderhouden lelijk eendje (2cv) om heerlijk mee te toeren door de limburgse heuvels. Een ruim gevulde picknickmand op de achterbank zorgt voor volledige onafhankelijkheid onderweg.

‘s-Avonds nog een heerlijke maaltijd aan hun table d’hote. Jaja dit gaat zowel Romeo als Julia leuk vinden en je hebt maandag morgen ook weer een goed verhaal voor op kantoor!

Dichterbij kunnen we het “Frankrijk gevoel” niet brengen.

Comment » | Fresh finds, Nieuwtjes

“Leuk hotel” is uit!

June 11th, 2010 — 2:22am | Posted by: Willem Vos

leuk-hotel-nl-250
Mo media heeft weer een hotel boek uit! Geschreven door Petra de Hamer en heel leuk uitgevoerd. Ik kreeg van het weekend een exemplaar opgestuurd door Petra (onder voorbehoud niet alle nieuwtjes online te verklappen). Er staan vele nieuwe vondsten in (zelfs adressen die ook wij hier bij Weekendhotel nog niet kenden).

Kortom, loop snel naar de winkel of zie hier hun weblog, daar vind je zelfs een prijsvraag waarmee je een gratis exemplaar kan winnen!

Comment » | Algemeen, Hoteltalk, Nieuwtjes

Summerlove?

June 2nd, 2010 — 10:49pm | Posted by: Willem Vos

3376-nw1
Zomer in de bol? knijp er even tussenuit! Zoals beloofd, we houden jullie op de hoogte van onze laatste “vondsten”, wat vinden jullie van dit love nestje?

Aan de rand van zo’n brinkdorpje in Drenthe (Anderen) ligt deze boerderij; gebouwd in 1895. Als je het erf op loopt, bekruipt je het plattelandsgevoel.

De boerderij is een klassieker, rieten kap etc. In de tuin erachter een gastenverblijf voor 2 tot 3 personen, een soort boerenschuur met eigen opgang, je slaapt gezellig in de nok, kijk binnen hoe lief, en dat voor 60 euro per nacht!

Comment » | Fresh finds, Nieuwtjes

Back to top