Archive for February 2008


Zonnige B&b’s, IKEA style

February 14th, 2008 — 6:17pm | Posted by: Willem

le_limas_avignon11.jpg

Kylie een Australische blogger (en ontwerper van sieraden) was in Europa en toerde langs smaakvolle b&b’s in Zuid Frankrijk en Italie. Ze is zeer positief over de kwaliteit en smaakvolle inrichting van die sympatiek geprijste b&bs en ontdekte “het geheim”.

Jawel IKEA natuurlijk, zie haar blog met inspirerende voorbeelden van goed ikea gebruik.

By the way, boventaande foto viel me meteen op omdat ik daar zelf ook een keer geslapen heb, 2 zomers geleden in de Provence (le Limas in Avignon). Behalve dit adres vonden we daar nog meer moois, zie de links in mijn post van voorjaar 2006.

1 comment » | Buitenland, Hoteltalk, Trends/themas

Happy Valentine’s Day!

February 14th, 2008 — 10:58am | Posted by: Guido

Valentine day

Steeds meer Nederlanders besteden op deze dag aandacht aan een geliefde.

Had je nog niets bedacht? Dan kun je misschien nog een ideetje opdoen op de Nederlandse site Verras Uw Partner of de Belgische site Verwen Je Partner.

Het grappige is dat beide sites bijna tegelijkertijd zijn gestart.

Comment » | Trends/themas

Hotel V – Frederiksplein opent in April

February 5th, 2008 — 8:16pm | Posted by: Willem

hotelv2.jpg

De Weekendhotellers van het eerste uur van Hotel V hebben het voor elkaar. Binnenkort openen ze hun 2e hotel in Amsterdam. Naast de vestiging op het Victoriaplein nu ook een Hotel V (ruim 40 kamers) op het Frederiksplein, tussen de Utrechtsestraat en het Amstelhotel, veel beter kan je het niet treffen.

De lobby is nog afgeplakt, voorbijgangers kijken nieuwsgierig naar binnen. Ik werd rondgeleid door de initiatiefnemers. Het wordt hip en happening maar niet te, meer een beetje jazzy zoals ze het zelf omschrijven. De rondleiding eindigde in de trattoria om de hoek.

Het moet niet alleen een bijzonder hotel worden maar vooral ook de plek voor de nieuwschierige tourist. De mensen van Hotel V grossieren in “inside adressen”, want zo zeggen ze zelf “de leukste plekken daar lopen velen aan voorbij”, “wij gaan onze gasten helpen, wij kennen de weg”.

Comment » | Hoteltalk, Nieuwtjes

Back to top