Verne Dreaming - Gent - Oost-Vlaanderen

cijferVernieuwend. Een uniek ‘love nest’ in bruisend Gent. Chinese opiumkamer meets Parisian boudoir.

De sfeer:
We hebben al heel wat hotels van binnen gezien maar dit is weer heel wat anders. Een rode gloed, je stapt binnen door een Chinese poort en je staat meteen oog in oog met een gigantische dikke gouden boeda. Welkom in Verne Dreaming. Chinese opiumkamer meets Parisian boudoir.

De eigenaren:
De eigenaren hebben een fotostudio waarvoor ze de hele wereld afreizen (toepasselijk Verne genaamd naar hun reislustige voorganger Jules). Na vele overnachtingen en fotosessies in ’s werelds mooiste hotels en b&b’s was het tijd om in Gent iets bijzonders op te startend. Verne Dreaming.

De kamers:
De inrichting is (zoals de eigenaren dat zo mooi zeggen) een beetje ondeugend. Verwijzingen naar de liefde vind je overal en het bed is zo groot en weldadig dat niets een bijzondere avond in de weg staat. De kamer is groot (ca. 60m2) en biedt naast een ruim bed en de dikke boeda plaats aan een groot modern vrijstaand bad en een superruime regendouche. Een kamer om in weg te dromen. Voorlopig heeft de b&b nog maar een kamer maar er volgen er later meer.

Het ontbijt:
Annie (de mama van het huis) zorgt er voor dat op de afgesproken tijd een uitgebreid ontbijt voor je deur staat. We rolden het ontbijt naast ons bed en ontbeten heerlijk met een stapel rode/gele kussens in ons rug en lampionnen boven ons hoofd. Een late uitcheck (rond 12.00 uur) is hier geen bezwaar.

De locatie:
De B&B ligt aan een vrij drukke weg in het centrum van Gent en is de attractie van de straat. De gevel is opvallend van kleur (limegroen) en heeft een grote etalage (voorheen zat in het mooie pand een honden trim salon!). In de etalage hangt een meters grote foto van een bevallige dame liggend op een stapel matrassen. Passanten lopen geamuseerd voorbij, wat is dit nu weer?

Plussen en minnen:
Verras jezelf en je partner en check hier in! Dit is iets bijzonders, weldadige luxe, unieke sfeer en een heel redelijke prijs. Midden in rumoerig Gent een oase van rust achter driedubbel ! glas.

  • Verne Dreaming
  • Kamerprijzen vanaf Euro 100,-
  • St.-jacobsnieuwstraat 46
  • 9000 Gent
  • 32 477 60 23 68
@weekendreport.acco.name @weekendreport.acco.name
decor Score_5
ligging Score_3
Faciliteiten Score_5
ontbijt Score_4
service Score_4
prijs/kwaliteit Score_5
@weekendreport.acco.name @weekendreport.acco.name @weekendreport.acco.name

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel