Intro | Selectie | Over ons

Over weekendhotel

In april 2002 zijn we weekendhotel begonnen met als doel het zoekende publiek een overzicht te bieden van de leukste adressen voor een weekendje weg. Dit uit onvrede met alle ‘bookings’achtige hotelsites, die we voor onze specifieke wensen te kaal en onpersoonlijk vonden, en ook niet objectief genoeg.

In korte tijd is weekendhotel.nl uitgegroeid tot dé website voor de leukste adressen. Op de website staan momenteel ruim 1000 adressen.

Onafhankelijke redactie
Wat ons onderscheidt van vele andere hotelwebsites en wat weekendhotel tot een succes maakt, is de onafhankelijke redactie. Vanaf het begin is het de bedoeling geweest het hotelaanbod in kaart te brengen en het zoekende publiek de weg te wijzen naar de leukste adressen. Nu de website goed loopt krijgen we ook inkomsten binnen van adverterende hotels. Dit beinvloedt onze redactie echter niet, die blijft onafhankelijk zoeken naar de leukste adressen.

Zie hier hoe dit in zijn werk gaat >>.

Hoteliers

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel