Rezonans - b&b en spiritueel centrum

Bed and breakfast in Warnsveld - vanaf: € 80,- per kamer per nacht

Prachtige bed & breakfast en vakantiehuis aan de bosrand

Rezonans is een plaats van ruimte, ontspanning, rust, natuur en inspiratie. Een bezinningscentrum op een prachtige plek met uitzicht over de weilanden en de bossen. Al 140 jaar staat de boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap bij Zutphen en het 'Grote Veld '

In de natuurlijk sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Tijd maken voor jezelf. Tijd ... om een creatieve activiteit te ondernemen. Tijd ... om dingen weer even op een rijtje te zetten. Tijd ... om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd ... om te lezen, hetzij je eigen boek of een boek uit onze rijk gevulde spirituele boekenkast. Tijd ... om je te laten verwennen met 1 van de speciale healingbehandelingen. Tijd ... om mee te doen aan 1 van de bijzondere workshops.

Rezonans is zowel een bed & breakfast, vakantieboerderij, vakantieverblijf, groepsaccommodatie als holistisch spiritueel centrum. De missie van Rezonans is om zowel individuen als groepen de gelegenheid te bieden zich op velerlei wijzen met bezinning en verdieping bezig te houden. Individuen maar ook families, vrienden of collega's kunnen hier genieten van een rustgevend verblijf. Daarnaast is de accommodatie ook geschikt voor inspirerende vergaderingen, themagroepen en andere dagprogramma's met of zonder maaltijd. Voor groepen is Rezonans geheel af te huren voor optimale privacy. Tevens is er een zaal, een gespreksruimte, een atelier en diverse zitjes en een partytent in de ruime tuin. 's Avonds kunt u nog even nagenieten van de dag bij het kampvuur.

In de nabije omgeving zijn vele bezienswaardigheden, attracties en andere soorten van vermaak. Als voorbeeld het hanzestadje Zutphen, een wandeling langs de Oude ijssel, musea en meer.

Voor uw overnachting kunt u kiezen uit een van de sfeervol ingerichte kamers in de boerderij of voor het volledig en luxe ingerichte houten appartement / vakantiehuis. Uw verblijf kan op basis van zelfverzorging of volledig verzorgd. Tevens is een een kleine camping aanwezig waar u uw tent of caravan kunt plaatsen. Op het terrein bevind zich een parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren.

Vanaf de boerderij kunt u heerlijke wandel- of fietstochten maken door de prachtige Achterhoek van Gelderland. Voor de gasten liggen routekaarten klaar. Fietsen kunt u via Rezonans huren. Ook kunt u diverse andere sportieve activiteiten ondernemen.
En heeft u speciale wensen .....
Rezonans verzorgd ook arrangementen en workshops op maat.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • Rezonans - b&b en spiritueel centrum
 • Adres: Oude Borculoseweg 12
 • 7231PR Warnsveld
 • Aantal kamers: 4
 • Prijzen vanaf: € 80,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Ans de Graa
Telefoon: 0575431171
Boerderij_voorkant
Appartement-buiten_slide
Appartement-binnen_slide
Zitje-met-uitzicht_slide
Vergaderopstelling_buiten_slide
Boom-en-uitzicht
Dsc00941_slide
Josgelekamer_slide

Beste mensen van Rezonans - b&b en spiritueel centrum,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Rezonans - b&b en spiritueel centrum
 • Adres: Oude Borculoseweg 12
 • 7231PR Warnsveld
 • Telefoon: 0575431171

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

 • Waardering: 9
 • Reviewer: Zonhoven - Belgie, 35-44, datum: 22-12-2015.
 • Wil je graag u ontspannen in een zeer aangename omgeving en bij iemand die u verblijf waardeert dan moet je naar rezonans gaan Het was super !!!!!! Dank je wel ans

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel