Newlifestyleresort

Hotel in Vaals - vanaf: € 89,- per kamer per nacht

Het Newlifestyleresort

Het huishotel van het Newlifestyleresort, bij Vaals en net over de grens in Duitsland, is een ware oase van rust. In pure eenvoud de goede dingen van het leven onthalen, dat is wat het nlsr hun gasten wil bieden. De luxe van het resort zit verpakt in de “personal touch”.
 
De 27 gastenkamers zijn “stil” en smaakvol ingericht, een lekker plekje om tot jezelf te komen. Alle kamers zijn voorzien van heerlijke bedden. Er zijn 20 comfort kamers met douche en toilet en 6 extra ruime kamers met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen die heel geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. U kunt al overnachten vanaf € 49* per nacht inclusief ontbijt, koffie en alle soft- en licht alcoholische dranken. Kinderen 0-2 jaar gratis, 3-12 jaar 50% korting.
 
Ontspanning vindt u in de wellness voorzieningen zoals een outdoor hot tub, de sauna, en een fitnessruimte. In de prachtige parktuin kunt u heerlijk luieren of een boekje lezen. Er is een binnen- en buitenspeelplek voor de kinderen. Het is goed toeven in de directe omgeving van Zweifall: wandelen of fietsen in de Eifel, winkelen in omliggende steden zoals Aken en Maastricht, en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in pittoreske plaatsjes als Monschau en Stolberg.

U verblijft op basis van logies & ontbijt & soft- licht alcoholische drinks, voor grotere gezelschappen verzorgen wij ook diners in buffetvorm.

Het motto van het Newlifestyleresort is “leven en laten leven”: er is voor iedereen ruimte om op zijn of haar eigen manier te ontspannen en vakantie te vieren, alleen of samen. Daarom is er in vrijblijvendheid de mogelijkheid om een lekker drankje te drinken in de sociëteit, en om de gezelligheid op te zoeken in het Newlifestyleresort Café of in de knusse haardkamer.

© Tekst en gegevens geleverd door hotel eigenaar

Info :

  • Newlifestyleresort
  • Adres: Apfelhofstrasse 9-11
  • 52224 Vaals
  • Aantal kamers: 27
  • Prijzen vanaf: € 89,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Rob Heijne
Telefoon: 024029739573
20_maart_2007_111
Imgp3585_slide
Picture_5_slide
Picture_11_slide
Picture_7_slide
Picture_8
Picture_10_slide
Picture_6_slide

Beste mensen van Newlifestyleresort,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Newlifestyleresort
  • Adres: Apfelhofstrasse 9-11
  • 52224 Vaals
  • Telefoon: 024029739573

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel