B&B Gregorius

Bed and breakfast in Utrecht - vanaf: € 130,- per kamer per nacht

Luxe B&B in historisch centrum van Utrecht

B&B Gregorius is een luxe Bed & Breakfast aan de mooiste gracht van Utrecht in het hart van de historische binnenstad. De Nieuwe Gracht (Museumkwartier), is met zijn werfkelders uniek in de wereld. Op loopafstand van o.a. Academie gbouw, theaters, musea, bioscopen, concertpodia, winkels, restaurants, gezellige terrassen en stadsparken.

Dit rijksmonument heeft jaren dienst gedaan als school. In 2010 is het gehele pand gerenoveerd en verbouwd tot prachtige appartementen. Op de eerste verdieping zijn twee luxe 2-persoonskamers gerealiseerd, sfeervol ingericht met design meubelen door Workshop of Wonders, met elk een eigen badkamer en groot gemeenschappelijk balkon op het westen, Daarnaast zijn er nog een extra slaapkamer, badkamer, woonkamer en keuken. Alle kamers zijn voorzien van digitale tv en gratis internet. De woonkamer is tevens geschikt voor vergaderingen, mediation, teambuilding, brainstormsessies voor groepen van tot 2-8 personen. Audiovisuele middelen, inclusief beamer en flipover zijn aanwezig. Als u wilt, verzorgen wij uw lunch en/of borrel. In samenwerking met enkele goede restaurants in de omgeving, biedt B&B Gregorius u verschillende culinaire arrangementen.

Comfortabel, cultureel, culinair, gastvrij.

Verder op loopafstand: Centraal station, parkeergarage, Dom met domplein, Centraal museum, Dick Bruna Huis, Louis Hardlooper-complex, jaarlijks Filmfestival, Academiegebouw, Trajectum Lumen etc.

B&B Gregorius biedt alle ingrediënten voor een paar heerlijke dagen er tussenuit of om ’t zakelijke met het aangename te combineren. Ook leuk om cadeau te doen aan vrienden, familie, werknemers of goede klanten.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • B&B Gregorius
 • Adres: Nieuwegracht 21
 • 3512 LC Utrecht
 • Aantal kamers: 2
 • Prijzen vanaf: € 130,- per kamer per nacht
  minimaal 2 nachten (alle dagen van de week)
Contactpersoon: Martha Serkei
Telefoon: +31 302751127 / +31 653516154
Bb_gregorius_gids
Bbgregorius_vanaf_de_paulus_brug_slide
Gregorius_10203fp_1_slide
Gregorius_10210fp_1_slide
Gregorius_10217fp_1_slide
Gregorius_10243fp_1
Gregorius_10185fp_1

Beste mensen van B&B Gregorius,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • B&B Gregorius
 • Adres: Nieuwegracht 21
 • 3512 LC Utrecht
 • Telefoon: +31 302751127 / +31 653516154

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel