Hoteliers info

De Weekendhotel selectie

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, vele hotels melden zich ook spontaan aan. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website. Zie hier voor onze werkwijze en criteria.

Hoe doe ik mee ?

Weekendhotel werkt met een abonnementen systeem. Deelnemers betalen een vast jaarlijks bedrag voor opname op Weekendhotel, zie hier voor info over de tarieven.

1. Nieuwkomers kunnen zich aanmelden voor een gratis proefabonnement van drie maanden. Geen verplichtingen, wel alle voordelen van Weekendhotel.

2. Hotels die reeds zijn geselecteerd voor Weekendhotel, hoeven zich niet opnieuw aan te melden, maar kunnen een abonnement nemen via hun onderhoudspagina (eerst inloggen).

Gratis 3 maanden kennismaken !!

Vraag hier uw gratis proefabonnement aan

Wij kijken dan of uw accommodatie past binnen de criteria van Weekendhotel. Vervolgens sturen we u een uitnodiging voor een proefabonnement.

start met: http://

N.B.: Vraag pas een proefabonnement aan wanneer uw website klaar is, met actuele fotos etc. (anders hebben we niets representatiefs om ons op te baseren).

Login

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel