Hunze-pleisterplaats

Bed and breakfast in Spijkerboor - vanaf: € 31,- per kamer per nacht

B&B kamers en Familieverblijf voor 10 personen

Onze bed and breakfast ligt tussen Assen, Groningen, Veendam en Hoogezand in. Het achterste gedeelte van onze boerderij is in 2002 sfeervol verbouwd. De tuin van het achterhuis grenst aan de rivier de Hunze die stroomt door het natuurgebied de Hunzevallei achter Gieten langs naar Zuidlaren. Hier heerst nog rust en stilte en kunt u bijzondere vogelsoorten of verloren gewaande planten aan treffen. Binnen niet al te lange tijd zwemt zelfs de bever hier weer vrij rond. Op de rivier kunt u gratis kanoën in één van onze boten. Maar u kunt ook heel mooi wandelen of fietsen in het natuurgebied. Bij ons wandelarrangement of fietsarrangement voor twee dagen krijgt u een route mee en eet u in ons gezellige dorpscafé schuin tegenover onze accommodatie. Voor wandelaars die het Pieterpad of het Drenthepad bij Zuidlaren of Annen lopen en bij ons willen overnachten, verzorgen wij op verzoek het vervoer (5 km) naar en van de route. Twee kamers hebben een eigen douche en toilet waarvan één seniorenbedden heeft en de ander een groot tweepersoonsbed. Het uitgebreide ontbijt met streekprodukten wordt geserveerd in de ontbijtruimte. U kunt zelf koffie en thee zetten gedurende het verblijf en een broodje maken voor de lunch. Voor familieverblijf of een kleine groep kunt u ook bij ons terecht. U huurt dan de gehele vakantiewoning met in totaal 5 slaapkamers, 3 douches, 3 toiletten en een bad. Alle slaapkamers zijn beneden rondom de eetkamer/keuken die volledig is ingericht. Boven is een grote woonkamer die van alle gemakken is voorzien. U kunt gebruik maken van de grote tuin, een overdekt terras en een prieel aan het water. Ook voor groepen geldt dat ze op elk moment een kano mogen gebruiken. Het water in de rivier is geschikt om in de zomer in te zwemmen en 's winters kunt u bij vorst schaatsen. Vissen is ook een geliefde bezigheid.Voor groepen die een georganiseerd dagprogamma wensen, hebben wij speciale arrangementen samengesteld met activiteiten als veengolfen (variatie op boerengolf), letterboxen, steppen en klootschieten. Er zijn verder verschillende hundebedden in de omgeving waar u als dagje uit zo naar toe kunt fietsen. Spijkerboor ligt in het noorden van Drenthe en is vlakbij de stad Groningen waar u alles vindt wat u maar kunt wensen. Het Groninger Museum is beslist de moeite van een bezoekje waard. Maar ook het Drents Museum in Assen en het Hunebedcentrum in Borger zijn aan te bevelen. Verder kunt u met de kinderen ook vanalles beleven in de buurt. We noemen bijvoorbeeld het Noorderdierenpark in Emmen. Ook het Verkeerspark, Kabouterland en Drouwenerzand bevelen wij van harte aan. Vanuit onze tuin kunt u met elkaar een kanotocht maken naar het Zuidlaardermeer bij Zuidlaren of gewoon wat wandelen in het natuurgebied van het Hunzedal, zoals Het Drentsche Landschap diet gebied noemt. Wij zijn lid van de vvv-Aa en Hunze.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • Hunze-pleisterplaats
 • Adres: Veenweg 3
 • 9656 PD Spijkerboor
 • Aantal kamers: 2
 • Prijzen vanaf: € 31,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Fred Wolthuis
Telefoon: 0598 491368
6203

Beste mensen van Hunze-pleisterplaats,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Hunze-pleisterplaats
 • Adres: Veenweg 3
 • 9656 PD Spijkerboor
 • Telefoon: 0598 491368

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

 • Waardering: 8
 • Reviewer: Eerbeek - Nederland, 45-54, datum: 25-12-2017.
 • Zeer gast vrij ontvangst. Alles was netjes en schoon. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Fijn bed.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel