Intro | Selectie | Over ons

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, hotels melden zich ook spontaan aan. We nemen zoveel mogelijk geschikte hotels op zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Wat is een weekendhotel?
We richten ons op een publiek dat op zoek is naar de wat luxere kleinschalige adressen, kleine intieme persoonlijke hotels en de luxere bed and breakfast adressen.

Voor de selectie hanteren we geen harde criteria maar we kijken naar sfeer, aandacht voor detail/decor en locatie. Weekendhotels vind je vooral in karakteristieke gebouwen, prijsniveau vanaf ca. 60 euro per kamer. Op de website staan momenteel ruim 1000 adressen.

Kwaliteitsbewaking Weekendhotel selectie
We verzamelen systematisch onder de bezoekers van Weekendhotel reviews over de hotels. Dit review systeem geeft Weekendhotel continu input over de kwaliteit van onze selectie. Adressen waarover we klachten ontvangen worden nogmaals overwogen en indien nodig verwijderd.

Hotelpagina's
Alle hotels hebben een pagina op weekendhotel, zij betalen daar niet voor. De teksten op die paginas zijn niet van de redactie maar van de de hotels. Ook de praktische gegevens als prijzen e.d. worden door de hotels zelf up to date gehouden.

Advertenties
Hotels kunnen hun pagina -tegen betaling- aanvullen met extra fotos, een beschikbaarheidkalender etc. Deze hotels (met een link naar hun eigen website) staan in de lijsten bovenaan.

Wie zijn wij? >>

Search

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel