Mooi Vlaanderen (Zeeuws-Vlaanderen)

Vakantiehuis in Schoondijke - vanaf: € 125,- per nacht

Vakantieapt. en B & B, kindvriendelijk, rustig, nabij zee

Mooi Vlaanderen ligt lekker rustig tussen de boerenweilanden. Oostburg (waar je diverse supermarkten aantreft en een apotheek, slager, bakker en restaurants enz.) is 5 minuten per fiets of 2 minuten per auto.

Stranden
De stranden (vaak verkozen tot schoonste stranden van Nederland) van Nieuwvliet, Cadzand, Groede, Breskens liggen op 10 km. rijden. Er zijn mooie strandpaviljoens (Puur, Beachhouse 25, Moio) die het hele jaar geopend zijn. Er zijn leuke dorpjes in de omgeving en grotere steden als Brugge, Gent en Middelburg zijn met de auto goed bereikbaar.

Bed & breakfast of huur als vakantiewoning
Men kan bij Mooi Vlaanderen bed & breakfast reserveren, of (goedkoper) een appartement als vakantiewoning huren. Babybedje, babybadje en kinderstoel zijn gratis beschikbaar.

Veel ruimte
Het ruime en moderne appartement is op de begane grond voorzien van een toilet, zithoek met satelliet tv en radio/cd-speler, een open keuken met een vaatwasser, magnetron/ovenen inductiekookplaat. De slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping. Er is een slaapkamer met een 2-persoons bed en een babyledikant. En er is een slaapkamer met 2 losse bedden. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche!

Kippen voeren
Buiten is een terras met tuinmeubels. In de tuin zijn dieren (kippen, konijnen, katten) en speeltoestellen (zandbak, glijbaan, schommel, fietsjes, skelters).

Is deze woning niet vrij? Mooi Vlaanderen heeft ook andere appartementen beschikbaar, zowel met 2 als met 3 slaapkamers.

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

 • Mooi Vlaanderen (Zeeuws-Vlaanderen)
 • Adres: Groeneweg 10
 • 4507 KM Schoondijke
 • facebook twitter
 • Prijzen vanaf: € 125,- per nacht
  minimaal 2 nachten (alle dagen van de week)
  2 nachten eur 250,- incl. btw en eindschoonmaak. 4 nachten eur 315,- incl. btw en eindschoonmaak.
Contactpersoon: C. Oostdijk
Telefoon: +31 614192973 / +31 117450116
Img_4324
Terras_mooi_vlaanderen_slide
Zithoek_appartement_d_slide
Bedroom_slide
2e_slaapkamer_app_d_slide
Sfeervol
Chickens_slide
Strand_zwin_slide

Beste mensen van Mooi Vlaanderen (Zeeuws-Vlaanderen),


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Mooi Vlaanderen (Zeeuws-Vlaanderen)
 • Adres: Groeneweg 10
 • 4507 KM Schoondijke
 • Telefoon: +31 614192973 / +31 117450116

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel