Weekendhotel review systeem

Gebruikers van Weekendhotel kunnen reviews inzenden. Reviews zijn in eerste instantie bedoeld als informatie voor de redactie en als feedback voor de hotels.

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Verwerking reviews
Reviews worden NIET simpelweg zo maar gepubliceerd, dit vinden we wat te kort door de bocht, te ongenuanceerd en -helaas- ook niet altijd geheel betrouwbaar.

Alleen het positieve deel van de reviews (waardering van 6 en hoger) wordt gepubliceerd op de betreffende hotelpagina, klachten worden niet gepubliceerd maar worden bewaard door de redactie.

Hoor en wederhoor
Hoteliers kunnen op reviews - over minpuntjes of klachten - richting de redactie reageren. Op deze manier krijgen we systematisch een beeld van het verhaal "van beide kanten".

Bij klachten bemiddelt Weekendhotel niet tussen hotel en klant. De reviewer is en blijft annoniem.

Altijd de vinger aan de pols
Dit reviewsysteem geeft Weekendhotel continu input over de kwaliteit van onze selectie. Adressen waarover we in de loop der tijd meerdere serieuze klachten ontvangen worden nogmaals overwogen en indien nodig verwijderd.

Dit alles als garantie voor een mooie selectie: Weekendhotel - de leukste adressen van Nederland en Belgie.

Hoteliers

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel