Landgoed De Klinze

Hotel in Oudkerk - vanaf: € 60,- per kamer per nacht

Een wereld die verdwenen leek...

Luxe kamers, van alle gemakken voorzien.

Deze Friese state biedt u 27 comfortabele hotelkamers, waarvan 22 luxe hotelkamers, twee statekamers, twee suites en één bruidssuite met jacuzzi. Onze luxe hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. Wij beschikken over tweepersoonsbedden met een lengte van 2.10 meter. Op de kamer kunt u genieten van een kopje koffie of thee, opfrissen in de badkamer met bad en douche, uw e-mail op uw eigen laptop bekijken via het draadloze netwerk of ontspannen in de comfortabele zithoek met lcd televisie. ’s Avonds kunt u heerlijk dineren in ons restaurant met prachtige kroonluchters. In onze gezellige bistro met openhaard kunt u heerlijk ontbijten en lunchen. ’s Zomers kunt u dit doen op ons zonnige terras!

Spa & Wellness Centre
Tevens beschikt het hotel over een heerlijk Spa & Wellness Centre “Spa& wellness De Klinze”. Hier kunt u genieten van een heerlijke schoonheidsbehandeling, ons zwembad, sauna, Turks stoombad en whirlpool.

Onze “Stâl fan De Klinze” bied u de mogelijkheid om een rondrit door de omgeving te maken in één van onze antieke koetsen. Tevens is het mogelijk om te gaan ringsteken op onze oprijlaan. Met onze rondvaartboot “de Wetterfreule” kunt u verschillende tochten maken door het Friese landschap.

Evenementen en feesten
Personeelsfeesten, borrels, recepties en diners. Voor deze evenementen bent u op Landgoed De Klinze op het juiste adres! De prachtige en sfeervolle zalen lenen zich perfect voor feestelijke evenementen.

Trouwlocatie
De ruim 350 jaar oude state is sinds 1997 Huis Der Gemeente, waardoor het mogelijk is uw huwelijk op Landgoed De Klinze te laten voltrekken. Dit bied u de mogelijkheid om uw complete huwelijksdag op één locatie houden! Bruidsparen komen niet alleen naar Landgoed De Klinze om te trouwen, maar verblijven de gehele dag of zelfs een heel weekend op deze romantische trouwlocatie om samen met hun familie en vrienden dit onvergetelijke huwelijksfeest te vieren.

Zakelijke bijeenkomst
Landgoed De Klinze is tevens de ideale locatie voor uw vergadering, training, conferentie of productpresentatie. De rustige en gemoedelijke sfeer van het landgoed en haar omgeving, lenen zich bij uitstek voor een zakelijke bijeenkomst. De vergaderzalen zijn ruim, van alle audiovisuele gemakken voorzien en hebben allen veel direct daglicht. U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto, het hotel beschikt over een zeer ruime kosteloze parkeergelegenheid.

© Tekst en gegevens geleverd door hotel eigenaar

Info :

 • Landgoed De Klinze
 • Adres: Van Sminiaweg 32-36
 • 9064 KC Oudkerk
 • facebook twitter
 • Aantal kamers: 27
 • Prijzen vanaf: € 60,- per kamer per nacht
  Prijzen van zondag t/m donderdag bieden wij lager aan. Neem contact op voor meer informatie. +31 (0)58-2561050
Contactpersoon: Gert Jan Snijders
Telefoon: +31 582561050
Klinze_zomer
Luxe_hotelkamer_boxpring_2
Hotel_leeuwarden_landgoed_de_klinze_-_het_restaurant_slide
Openhaard_slide
Zwembad1_slide
Sauna_1
Hotel_leeuwarden_landgoed_de_klinze_-_beautysalon_organic_elements_slide
Oprijlaan_slide

Beste mensen van Landgoed De Klinze,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Landgoed De Klinze
 • Adres: Van Sminiaweg 32-36
 • 9064 KC Oudkerk
 • Telefoon: +31 582561050

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel