De Oberlinahoeve

Vakantiehuis in Oudemolen - vanaf: € 30,- per nacht

Mooi gastenverblijf in een uniek 5 sterren topgebied

Verweg van de hectiek van alledag, rustig even op adem komen op een mooie plek, waar het leven nog langzaam geleefd wordt.Dit alles kan in het 2-4 persoons appartement van de Oberlinahoeve, gelegen midden in het Nationale Beek- en Esdorpenlandschap De Drentsche Aa.Uniek omdat het Nederlands meest complete beekdal is. Het gebied heeft een rijke geschiedenis die nog te zien is in het landschap.De natuur is overvloedig met vooral veel bijzondere planten o.a een zeldzame orchidee. De Oberlinahoeve ligt in het nog geen honderd inwoners tellende dorpje Oudemolen.Voor cultuur- en culinair genoegen, ligt groningen op 20 automin, assen en Eelde op 10 automin van Oudemolen.

AccommodatieHet gastenverblijf is geschikt voor maximaal vier personen. Er is een comfortabel ingerichte woonkamer met keuken,en openslaande deuren naar het terras. Verder zijn er twee slaapkamers: één met twee eenpersoonsbedden en een met één tweepersoonsbed. Er is een royale badkamer met douche en toilet. Het verblijf heeft een eigen parkeerplaats, een eigen ingang, en een fraai, op het zuidwesten gelegen terras met uitzicht over de landerijen.

Bezienswaardigheden/omgeving/natuurOudemolen: er is geen kapper, geen supermarkt, geen kledingzaak, maar wel... rust!In het comfortabele gastenverblijf bij de familie Wagelaar kan men daar volop van genieten. Vanuit de hoeve kan men prachtig fietsen, wandelen over de hei of luieren in het gras langs de Drentsche Aa. Door het stroomdallandschap voeren schitterende fiets- en wandelroutes o.a. het Pieterpad.Oudemolen ligt tussen Assen en Groningen in. Speciale vermelding verdient het Drents Museum in Assen en het Groninger Museum. Zie voor meer informatie www.oberlinahoeve.nl

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

  • De Oberlinahoeve
  • Adres: Hoofdweg 112
  • 9484 TB Oudemolen
  • Prijzen vanaf: € 30,- per nacht
Contactpersoon: Margriet Wagelaar
Telefoon: 0592 231369
536

Beste mensen van De Oberlinahoeve,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • De Oberlinahoeve
  • Adres: Hoofdweg 112
  • 9484 TB Oudemolen
  • Telefoon: 0592 231369

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel