Villa De Duinen

Hotel in Noordwijk (zh) - vanaf: € 185,- per kamer per nacht

In stijl gerenoveerd restaurant hotel met uitstekende keuken

Villa de Duinen, oorspronkelijk gebouwd in 1902, ademt een bijzondere sfeer uit van grande-allure, met respect voor historie. Een inspirerende en sfeervolle gelegenheid waar iedereen zich beslist thuis voelt. Het sfeervol ingerichte restaurant heeft een verfijnde, Franse keuken en een uitstekende wijnkaart. Meesterkok Jean Jacques Menanteau en zijn enthousiaste keukenteam hebben zorgvuldig samengestelde gerechten en menu's voor u op de kaart gezet. Tevens beschikt het restaurant over een Proeftafel: de Franse chef neemt u mee op een culinaire reis langs heerlijke proeverijen met een passend wijnarrangement. Het stijlvolle, verwarmde terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten. Lekker genieten van heerlijke gerechten en wijnen terwijl u uitkijkt over de mooie villawijk. Verder zijn er twee aparte vergader- en besloten dinerkamers, voor een zakelijke bijeenkomst of een intiem familiediner.
Jean Jacques Menanteau: voor mij is koken een abstracte kunst en ik word gelukkig als men hiervan geniet. Een inspirerende samenwerking met mijn team en ruimte voor creativiteit is essentieel voor de kwaliteit die wij bieden. Uiteraard staan een goed gastheerschap en gastvrijheid hoog bij ons in het vaandel. Luisteren naar mijn gasten vind ik heel belangrijk waardoor ik kan inspelen op ieders wensen.

Villa de Duinen beschikt over 2 exclusieve vergaderruimtes met daglicht en openslaande deuren. In beide sfeervolle ruimtes kan men vergaderen en ook dineren. Wij bieden aantrekkelijke vergaderarrangementen inclusief luxe sandwichlunch, desgewenst met een overnachting in één van onze comfortabele hotelkamers. In iedere vergaderruimte staat een Nespresso koffiemachine voor een heerlijk vers kopje koffie, een lcd scherm waarop uw laptop kan worden aangesloten, flip-over, projectiescherm en gebruik van beveiligd wireless internet. De vergaderarrangementen kunnen uiteraard uitgebreid worden met een overnachting of een luxe lunch. De Villa heeft elf hotelkamers, ingedeeld in comfortkamers (7) en ruime deluxe-kamers met balkon (4). Alle kamers beschikken over een luxe badkamer en comfortabele Nilson bedden. De kamers zijn voorzien van alle comfort: een bureau, multimedia flatscreen, wireless internet, kluis, badjassen en een ‘with compliments’ minibar. Voor een diner kunt u reserveren in ons restaurant. Franse meesterkok Jean Jacques Menanteau en zijn enthousiaste keukenteam hebben zorgvuldig samengestelde gerechten en menu's voor u op de kaart gezet. Het stijlvolle, verwarmde terras biedt in de zomer een heerlijke plek om buiten te zitten. Lekker genieten van heerlijke gerechten en wijnen terwijl u uitkijkt over de mooie villawijk. De Villa heeft een unieke ligging; op slechts vijf minuten lopen van strand, zee, boulevard en het centrum van Noordwijk aan Zee. Tegenover de Villa ligt het geroemde Azzurro Wellness Centre. Hotelgasten van Villa de Duinen mogen gratis gebruik maken van dit luxe wellness centre.

© Tekst en gegevens geleverd door hotel eigenaar

Info :

 • Villa De Duinen
 • Adres: Oude Zeeweg 74
 • 2202 CE Noordwijk (zh)
 • Aantal kamers: 11
 • Prijzen vanaf: € 185,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Jean Jacques en Katja Menanteau
Telefoon: 071 3648932
Villa_aangezicht
_1_slide
Restaurant_hoekje_met_pilaar_tafel_11_slide
Serre_diner_2_slide
Img_1802_3_4_slide
Jj_keuken
Ontbijt5_slide
Badkamer_kamer_2__2__slide

Beste mensen van Villa De Duinen,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Villa De Duinen
 • Adres: Oude Zeeweg 74
 • 2202 CE Noordwijk (zh)
 • Telefoon: 071 3648932

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

 • Waardering: 8
 • Reviewer: Wilrijk - Belgie, 45-54, datum: 02-03-2010.
 • Zeer verzorgd hotel. Beperkt aantal kamers maakt het verblijf zeer persoonlijk. Een schitterend restaurant met onberispelijk vlotte bediening voor een correcte prijs. Het ontbijt is tevens een aanrader.

 • Waardering: 8
 • Reviewer: Utrecht - Nederland, 35-44, datum: 16-01-2009.
 • Ik heb genoten bij Villa de Duinen. De sfeer en het comfort waren erg goed. Evenals de keuken, we hebben heerlijk gegeten. Villa de Duinen is niet goedkoop, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel