't Witte Huus

Bed and breakfast in Netterden - vanaf: € 62,- per kamer per nacht

Landelijke bed & breakfast en vakantiehuis op het platteland

Bed and Breakfast 't Witte Huus is een prachtig gelegen gastenverblijf en monument in het bosrijke Gelderland. Het is een zeer comfortabel, sfeervol en gezellig vakantiehuis.

Onze b&b beschikt voor uw overnachting over 2 sfeervol ingerichte 2 persoonskamers met eigen badkamer. U heeft een eigen entree en kunt gebruik maken van de gastenkamer. Hier kunt U hier heerlijk eten, luisteren naar een muziekje en, al dan niet met de deuren open, genieten van de tuin en het uitzicht op de weilanden. In de boekenkast vind u diverse informatieve boeken, kaarten en routes.
Na een goede nachtrust staat er een heerlijk ontbijt voor uw klaar met zelf gebakken brood, verse jus d'orange, een vers eitje van onze kippen en o.a. eigengemaakte jam. U kunt ook een lunchpakket samenstellen.

B&B ’t Witte huus ligt in de Achterhoek waar u heerlijk kunt wandelen in het bos of op het nabij gelegen Pieterpad, Noaberpad of Graafschappad. U kunt via de fietsknooppunten prachtige routes rijden. Op fietsafstand liggen de Montferlandse bossen.

In de omgeving zijn veel bezienswaardigheden zoals de kastelen Huis Bergh, Sloß Anholt, de Slangenburg en Landfort. Verder vindt u hier de oudste molen van Europa.

Ook op sportief gebied is er veel te beleven. Waterskiën op Stroombroek, golven in Borghees en mountainbiken in Montferland (de nr 3 route van Nederland!). Wandelen, Nordic walking of te paard het Montferland doorkruisen is ook een mogelijkheid.

Verder zijn er dierentuinen, minigolf, kunt u meedoen aan survivalsport, musea bezoeken, een boottocht maken en nog meer. Wij informeren u graag verder.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

  • 't Witte Huus
  • Adres: Jonkerstraat 13
  • 7077AS Netterden
  • Aantal kamers: 2
  • Prijzen vanaf: € 62,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Joke Wonnink
Telefoon: 06-13224275
Dscf2847
Dscf2857_slide
Doolhof_tuin_slide
Woonkamer_slide
Slaapkamer-van-b_b-t-witte-huus_slide
Slaapbank-kamer-2
Ontbijttafel_slide
Heuvel-montferland_slide

Beste mensen van 't Witte Huus,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • 't Witte Huus
  • Adres: Jonkerstraat 13
  • 7077AS Netterden
  • Telefoon: 06-13224275

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel