De Zonneroos

Groepsaccommodatie in Munnekeburen - vanaf: € 70,- per nacht

Luxe vakantiehuis voor groepen

Op de grens van Overijssel en Zuidoost-Friesland ligt het nog onontdekte natuurgebied de Rottige Meente: een uniek veengebied en uitloper van De Weerribben. In dit gebied is de in 1820 gebouwde rietgekapte boerderij ‘De Zonneroos’ gelegen.

Accommodatie‘De Zonneroos’ is, na een grondige verbouwing, begin 2003 geopend en is een luxe vakantiehuis voor groepen. De boerderij biedt plaats aan 21 personen met een uitbreidingsmogelijkheid tot maximaal 25.

De sfeervolle en prachtig verbouwde boerderij vormt een ideaal uitgangspunt voor natuurliefhebbers of mensen die vanwege een cursus, training, vergadering of reünie op zoek zijn naar rust, ruimte, natuur en luxe met aandacht voor detail.

Naast zelfverzorging zijn diverse arrangementen op maat mogelijk. ‘De Zonneroos’ wordt slechts aan één gezelschap tegelijkertijd ter beschikking gesteld, zodat uw privacy gewaarborgd is tijdens uw verblijf.

In de woonkamer zijn een haard, stereoinstallatie, tv, dvd en video aanwezig. De professioneel ingerichte keuken is uitgerust met magnetron, heteluchtoven en vaatwasser. Een topkok bereidt desgewenst een viergangendiner of maakt u bekend met de finesses van culinaire attracties. In de fraai aangelegde ruime tuin vindt u een door zonnecollectoren verwarmd buitenzwembad*, een dierenweide en een terras. Voor liefhebbers is er een comfortabele sauna met douches, aparte massagekamer en rust/stilteruimte aanwezig. Verder staat een compleet uitgerust recreatieruimte annex vergaderfaciliteit incl. internetaansluiting tot uw beschikking.

Er zijn 9 tweepersoons- en 3 éénpersoons slaapkamers. Alle met eigen badkamer, schrijfbureau (internetaansluiting), boxspring en comfortabele fauteuils. Eén van deze tweepersoonskamers is geschikt voor mindervaliden.

De boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg en wordt omgeven door wei- en rietlanden van Staatsbosbeheer. Roofvogels als buizerd, sperwer en havik zijn regelmatige passanten. ’s Ochtends en ’s avonds zijn achter de boerderij met een beetje geluk reeën te zien. Ook grazen er buiten het zomerseizoen ganzen. De ooievaar is er bovendien een trouwe gast.

Vlakbij de boerderij is een wandelroute uitgezet die u door de Rottige Meente voert met haar karakteristieke petgaten en rietkragen. Naast pittoreske veenhuisjes en voor dit gebied unieke houten bruggetjes komen er veel zeldzame planten en dieren voor zoals de otter en de vuurvlinder.

© Tekst en gegevens geleverd door groepsaccommodatie eigenaar

Info :

  • De Zonneroos
  • Adres: Voetpad 63
  • 8485 JM Munnekeburen
  • Prijzen vanaf: € 70,- per nacht
Contactpersoon: Petra Kempkes
Telefoon: 0561-422400
Zonneroos_avond-web

Beste mensen van De Zonneroos,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • De Zonneroos
  • Adres: Voetpad 63
  • 8485 JM Munnekeburen
  • Telefoon: 0561-422400

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel