Joseph Belle

Vakantiehuis in Mettet - vanaf: € 200,- per nacht

Landelijk vakantieverblijf voor 6 tot 8 personen

In een klein, rustig dorpje, is dit luxueuze vakantieverblijf voor 6 tot 8 personen in het woongedeelte van een prachtig gerestaureerde zeer oude vierkante pachthoeve ondergebracht. Het is de boerderij van Toijolle, deel van middeleeuwse heerlijkheid van Toisoul, gelegen te Bossière, een klein landelijk gehucht van Saint-Gérard.

De woning, met een oppervlakte van 161 m ², omvat :
Gelijkvloers: woonkamer, eetkamer, open keuken, garage, hal met wc, groot open terras, privé grasveld met tuinspelen.
Verdieping: 3 aparte slaapkamers, elk met eigen douche en lavabo, een badkamer met wc en wasmachine, een leeskamer met uitklapbare slaapbank.

Centrale verwarming. De ingerichte keuken: ijskast, diepvriezer, vaatwasser, vitrokookplaat, elektrische oven, microgolfoven, dampkap, friteuse, elektrische waterketel, koffiezet, mixer, elektrische vruchtpers, wasmachine. Twee bedden voor twee personen, twee stapelbedden, en twee slaapbanken. Wieg en klein bed beschikbaar op aanvraag. Satelliet tv en dvd speler, hifi keten, toegang internet, strijktafel en strijkijzer, tuinmeubelen en barbecue.

De boerderij bevindt zich te midden van akkers en weilanden, er is bijzonder weinig verkeer. Men vindt er dieren op en rond het erf: een ezelin, Jaspés de Ronquière kalkoenhanen, hennen, ganzen, eenden, een blauwe Indische pauwen, enkele schapen en paarden.
Uitstappen te paard zijn mogelijk. Er zijn in de buurt uitgestippelde trajecten voor mountainbikes.

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

  • Joseph Belle
  • Adres: Rue de toijol 4
  • 5640 Mettet
  • Prijzen vanaf: € 200,- per nacht
Contactpersoon: Joseph Belle
Telefoon: +32 71 777904
La_cour_300808__651

Beste mensen van Joseph Belle,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Joseph Belle
  • Adres: Rue de toijol 4
  • 5640 Mettet
  • Telefoon: +32 71 777904

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel