Weekendhotel abonnement

Abonnees van Weekendhotel kunnen zich via hun pagina optimaal presenteren met alle "toeters en bellen" die je van een moderne hotel website mag verwachten.

Ruime tekstmoglijkheden, fotopresentaties, doorlink naar uw website, kaartfunctie, kamers vrij kalender, email de eigenaar formulieren, arrangementen etc.

Abonnements prijzen zijn "naar draagkracht": afhankelijk van de grootte van het hotel of bed&breakfast (het aantal kamers).

Aantal kamers: Weekendhotel jaar abonnement
1-3 kamers 160,-
4-15 kamers 225,-
16 > kamers 350,-

1. Abonnementen:

Prijzen zijn in euro’s per jaar (excl. BTW) op abonnementsbasis. Abonnement kan elk moment ingaan en wordt automatisch verlengd (opzegtermijn 1 maand).

2. Linkverplichting:

Hotels op Weekendhotel zijn verplicht op hun site een link te plaatsen naar Weekendhotel. Abonnees die dit liever niet doen betalen 25 euro extra per jaar op hun abonnement.

3. Positie in de lijsten:

Ranking wisselt dagelijks (elke nacht) en is at random, hotels die hun 'kamers vrij' kalender goed bijhouden staan in de lijstens altijd boven aan.

4. Kamers vrij kalender:

Eigenaren kunnen hun beschikbaarheid bijhouden via hun "kamers vrij" kalender. Abonnees ontvangen eens per week een email-reminder "update uw kamers vrij". Deze werkwijze blijkt met name voor bed and breakfast adressen goed te werken.

5. Rechtstreeks contact met de eigenaar:

Zoekers vinden zo op Weekendhotel een mooi overzicht van adressen die (nog) beschikbaarheid hebben, zij kunnen - om te boeken - vervolgens rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar.

6. Direct boeken, automatische kalender updates :

Adressen die zijn aangesloten bij hoteliers.com of stardekk.com hoeven de kalenders niet handmatig bij te houden. Kalenders worden automatisch geupdate en deze hotels zijn op Weekendhotel direct via deze partners online (zonder commissie) te boeken.

7. Kalender ook te gebruiken op uw eigen website:

De kalender is in "widget" vorm beschikbaar en is zo simpel en mooi in te voegen op uw eigen website (kleur en formaat is door u zelf in te stellen).

8. Arrangementen opties:

Abonnees kunnen arrangementen toevoegen. Deze zijn te zien op de pagina van het hotel maar ook in extra lijsten en verhogen zo de zichtbaarheid van het hotel aanmerkelijk.

9. Gemakkelijk in het onderhoud:

Elk hotel heeft zijn eigen onderhoudspagina. Alle hotelinfo is hier zelf door hotelier in te voeren en online te onderhouden (eerst inloggen).

Vermelding zonder abonnement

De voor Weekendhotel geselecteerde adressen krijgen altijd eenmalig een proefabonnement. Adressen die vervolgens geen abonnement nemen komen onderaan de lijsten te staan met een summiere vermelding.

Wel kunnen deze hotels nog steeds op hun website het label "Favoriet van Weekendhotel" voeren en zijn ze verplicht (jawel: voor wat, hoort wat!) een link naar Weekendhotel te plaatsen.

Haal het beste uit Weekendhotel > word abonnee !

Opname op Weekendhotel
zonder abonnement
met abonnement
Info in de lijsten:
Naamsvermelding
x
x
Foto
-
x
Kamers vrij
-
x
Positie in de lijsten:
Prioriteit
-
x
Hotel pagina:
Omschrijving
x
x
Email-link
x
x
Website-link
-
x
Foto presentatie
-
x
Kalender
-
x
Arrangementen
-
x

Haal het beste uit Weekendhotel > word abonnee !

Hoteliers

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel