Gastenboerderij Spijkvoorde

Bed and breakfast in Lettele - vanaf: € 90,- per kamer per nacht

schitterend gelegen luxe bed en breakfastaccomodatie.

Laat je zintuigen verwennen op Spijkvoorde(.nl). De eerste vermelding van dit agrarisch cultuurerfgoed dateert van 1399. De mooie oude bomen, de enk tot aan de horizon, de kwinkelerende vogels vertellen als het ware dat verhaal. Luister en hoor de stilte, beleef de rust, ruik de natuur en ervaar de historie. Laat u verrassen door de bijzondere ambiance. Geen t.v. op de kamer, laat de telefoon thuis en kom genieten van even aandacht hebben voor elkaar. Wel zijn alle eigentijdse communicatie voorzieningen binnen handbereik. Er zijn 7 luxe 2-persoons kamers,waarvan één geschikt voor mindervaliden en één voorzien van een bedstee. Er zijn extra lange comfortabele boxspringbedden en eigen luxe sanitaire voorzieningen.In de grote algemene ruimte staat,een goed gevulde boekenkast, spelletjes en tijdschriften. Tijdens kille avonden brandt de grote speksteenkachel, bij mooi weer ontbijt u op het terras. U kunt daarna met een luie terrasstoel een plekje op het uitgestrekte gazon zoeken en mag gebruik maken van het privézwembad. Of u trekt er op uit naar historische Hanzestad Deventer met zijn mooie oude binnenstad en overige voorzieningen maar ook een prachtige wandeling, fiets- of skeelertocht door het fraaie coulissenlandschap van gastvrij Salland kunnen we u aanraden. U kunt gebruik maken van een deel van onze keuken, of op verzoek van de gehele keuken waar dan voor hele gezelschappen kan worden gekookt op een 7-pitsfornuis. Kortom kom gewoon even genieten en gezellig bij ons wonen!Bovendien is er ook een een sfeervol vrijstaand 4-persoons gastenverblijf ter beschikking. De locatie als geheel is ook zeer geschikt voor groepen, zowel families, vrienden als bedrijven.We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zijn lid van Stichting Erfgoedlogies. Info: www.spijkvoorde.nl

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

  • Gastenboerderij Spijkvoorde
  • Adres: Creddendijk 10
  • 7434 PN Lettele
  • Aantal kamers: 7
  • Prijzen vanaf: € 90,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Sjoukje Venema- Rienks
Telefoon: 0570 541400
5118

Beste mensen van Gastenboerderij Spijkvoorde,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Gastenboerderij Spijkvoorde
  • Adres: Creddendijk 10
  • 7434 PN Lettele
  • Telefoon: 0570 541400

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel