Lozer Lodge Vakantieverblijf Kruishoutem

Groepsaccommodatie in Kruishoutem - vanaf: € 100,- per nacht

Welkom bij LozerLodge

Welkom bij LozerLodge. Maak kennis met deze unieke en charmante vakantieverblijven gelegen op de grens van de Vlaamse Ardennen en de Leiestreek. Ideaal dus om beide prachtige streken te verkennen. De splinternieuwe vakantiewoningen zijn landelijk en rustig gelegen te midden van de velden en aan de rand van het prachtige Lozerbos.

LozerLodge is de perfecte verblijfplaats voor natuurliefhebbers, wielrenners, wandelaars en zij die houden van cultuur. Kortom voor alle levensgenieters die er eens lekker tussenuit willen in een fantastische omgeving. De locatie is uitermate geschikt voor families en groepen, maar ook voor gezinnen die van de rust willen genieten.

Voor de fietsers zijn er tientallen uitgestippelde fietsroutes die je leiden langsheen akkers en dijkwegen en doorheen bossen en valleien. Lozerlodge ligt dan ook vlak bij een fietsknooppunt en op een boogscheut van het parcours van “De Ronde van Vlaanderen”, “Nokere Koerse” en andere belangrijke wielerwedstrijden.
De wandelaars genieten van prachtige wandelpaden door bossen, langs rivieren en doorheen pittoreske dorpjes. Zowel korte als lange bewegwijzerde routes staan garant voor veel wandelplezier.

Dankzij de ligging te midden van de velden en aan de rand van het bos is LozerLodge de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers om vogels en ander natuurschoon te observeren.

De cultuurliefhebbers kunnen de steden Oudenaarde, Deinze, Waregem, Gent en zelfs Rijsel verkennen. De streek biedt ook een rijk aanbod aan musea o.a. Shoes Or No Shoes, het Roger Raveelmuseum, Museum van Deinze en de Leiestreek, … en verschillende ambachtelijke musea.

Zij die het rustiger aan willen doen genieten van het prachtige en landelijke uitzicht van op één van de terrassen in de tuin.

Ook de kinderen beleven een fantastische tijd op het 6.000 m² terrein. Zij leven zich uit in het vlakbij gelegen speelbos. Een boottocht en een bezoek aan het recreatiedomein de Brielmeersen of aan één van de kindvriendelijke musea is steeds een succes.

De vakantiewoningen liggen op slechts 3 km van de snelweg E 17 en zijn dus, ondanks hun rustige ligging, heel gemakkelijk bereikbaar.

© Tekst en gegevens geleverd door groepsaccommodatie eigenaar

Info :

 • Lozer Lodge Vakantieverblijf Kruishoutem
 • Adres: Spiegelstrat 1
 • 9770 Kruishoutem
 • Prijzen vanaf: € 100,- per nacht
  minimaal 2 nachten (alle dagen van de week)
  Elk van de 8 vakantieverblijven kunnen ook individueel gehuurd worden afhankelijk van de beschikbaarheid. Verblijven vanaf 2 personen
Contactpersoon: Astrid Van Huffel
Telefoon: +32 477 40 92 72
Lozerlodge_256
Appelhoek_-_2
Wolfshaeghe_-_2
Appelhoek_-_2
Omgeving_foto_3_slide
Wedeken_-_2
Image_slide
Image_slide

Beste mensen van Lozer Lodge Vakantieverblijf Kruishoutem,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Lozer Lodge Vakantieverblijf Kruishoutem
 • Adres: Spiegelstrat 1
 • 9770 Kruishoutem
 • Telefoon: +32 477 40 92 72

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel