Bij anne wine

Bed and breakfast in Kloosterburen - vanaf: € 70,- per kamer per nacht

Logies in het huis van verzamelaar hedendaagse kunst!

Logies tussen grote collectie van hedendaagse kunst!
bevlogen collectioneur van hedendaagse kunst, kok en beeldend kunstenaar anne wine heet u graag welkom in haar oude smidse.

logies
Er zijn twee gastenkamers (1x met een 2p bed en 1x met 2 losse bedden) in het voorhuis met ieder een eigen badkamer. Het biologische ontbijt met eigen gebakken brood gemaakt van spelt bloem van de biologische boer vlak bij ons, wordt geserveerd in de gelagkamer. De huisgemaakte jam van de Fledder en de eitjes komen van de kippen van de buren. De energie die je gebruikt komt van zonnepanelen.
Honden zijn welkom, wel graag even overleggen.

kunstcollectie
Overal waar je ook kijkt is kunst te zien en te beleven; grafiek, tekeningen, schilderijen en beelden. Je verblijft werkelijk te midden van een grote collectie hedendaagse absctracte kunst.

gelagkamer
Naast de eigen kamer is er een ruime gelagkamer waar de gratis koffie/thee tijdens het verblijf gebruikt kan worden. Natuurlijk schenken we ook een goed glas wijn of een mooie cider op verzoek. Neuzen kan in de goed gesorteerde bibliotheek met boeken over kunst, poezie en koken. Wifi in gehele locatie aanwezig.

bostuin
Achter het pand is een wilde bostuin gelegen waar allerlei zitjes zijn op zonnige en schaduwrijke plekken. Veel beelden en bouwsels op verrassende plekken en natuurlijk kun je 's avonds een vuurtje stoken. Aan de achterzijde van de tuin kijk je uit over het Groningse land en zie je de binnendijk al liggen. Een wandeling naar het wad is zo'n 3,5 km.

aan tafel
Bij verblijf als gast kun je ook eten bij anne wine: een wat-de-pot-schaft-maaltijd. Bij een boeking of in de ochtend kun je doorgeven of je wilt eten bij Anne Wine. Vanzelfsprekend kun je aangeven waar je voorkeur niet naar uitgaat, vegetarisch is geen probleem.
Een meergangendiner is mogelijk bij een wat groter aantal gasten; veel kan, bij een boeking kan hierover overlegd worden.
Er wordt puur en met veel aandacht voor de biologische en/of regionale producten gekookt.

atelier
Natuurlijk kan er een kijkje worden genomen in het atelier van de kunstenaar.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • Bij anne wine
 • Adres: Hoofdstraat 69
 • 9977 rc Kloosterburen
 • facebook twitter
 • Aantal kamers: 2
 • Prijzen vanaf: € 70,- per kamer per nacht
  Basistarief per kamer is 75 euro per nacht. Bij 1 per persoon is het 55,00 per nacht. Bij meerdere nachten is er een korting van 5,- op de kamerprijs.
Contactpersoon: anne wine jansen
Telefoon: +31 623003025
Woonkeuken-1
Tuinhuisje_1_slide
Atelier_anne_wine_slide
Hal-1_slide
Gastenkamer-2_slide
Voorgevel-1
Overloop_slide
P1010112_slide

Beste mensen van Bij anne wine,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Bij anne wine
 • Adres: Hoofdstraat 69
 • 9977 rc Kloosterburen
 • Telefoon: +31 623003025

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel