Haspenhoeve**** Herstappe Tongeren

Bed and breakfast in Herstappe - vanaf: € 85,- per kamer per nacht

Haspenhoeve Herstappe Tongeren

De Haspenhoeve is gelegen in de kleinste zelfstandige gemeente van België: Herstappe. Dit pareltje van Haspengouw pronkt in een oase van rust, midden in de natuur en vlakbij het fiets- en wandelroutenetwerk Limburg.

Herstappe, gelegen in het zuiden van Haspengouw, ook wel het Toscane van Limburg geheten, is slechts één vierkante kilometer groot en behelst twee straten en enkele huizen rond de kerk. Kortom, in Herstappe is alleen vredige stilte, duidelijk hoorbaar!

De Haspenhoeve is een authentieke vierkantshoeve, waarvan het oudste gedeelte dateert van 1782. De Hoeve heeft zes ruime en goed uitgeruste gastenkamers met elk een eigen ingang, badkamer en toilet. De ontbijtzaal, die tevens als multifunctionele ruimte dienst doet, is ondergebracht in een bijgebouw met afzonderlijke ingang. In dit bijgebouw zijn ook 3 vergaderzalen voor maximaal 50 personen.

In dit unieke kader is rust, wandel–en fietsplezier dé belevenissen bij uitstek. Maar er is natuurlijk meer : binnen handbereik ligt Tongeren (10’), Luik (15’), Maastricht (20’), Hasselt (25’) en Aken (45’). Zo kun je ook stellen dat de Haspenhoeve in het centrum van de Euregio ligt!

Herstappe is puur natuur in het kwadraat.

In dit unieke kader is rust, wandel – en fietsplezier gegarandeerd !

Meet@Haspenhoeve

Organiseer uw meetings en conferenties in het kleinste dorp van Belgie, 3 vergaderzalen tot uw beschikking, aparte parking en catering op aanvraag.

Ook ideaal voor teambuildings, product presentaties, babyborrels, lunches, diners, verjaardagsfeesten, wijnproeverijen in onze authentieke wijnkelder.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • Haspenhoeve**** Herstappe Tongeren
 • Adres: Dorpsstraat 4
 • 3717 Herstappe
 • Aantal kamers: 6
 • Prijzen vanaf: € 85,- per kamer per nacht
  minimaal 2 nachten op feestdagen en in het weekend (vrij, zat)
  Kamers vanaf 85,-€ per nacht ontbijt inbegrepen. Eten bij de Chef, dagschotel vanaf 15,-€, menu 3-gangen vanaf 30,-€ , enkel na reservatie.
Contactpersoon: Robin en Leen van Gelder -Vanwetswinkel
Telefoon: +32 477447244 / +32 479474011
Haspenhoeve_feestzaal_1
Appartement_slide
Kamer_1e_verdieping_slide
Kamer_2_2e_verdieping_slide
Mindervaliden_kamer_slide
Studio
Kamer_1_2e_verdieping_slide
Ontbijtruimte_slide

Beste mensen van Haspenhoeve**** Herstappe Tongeren,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Haspenhoeve**** Herstappe Tongeren
 • Adres: Dorpsstraat 4
 • 3717 Herstappe
 • Telefoon: +32 477447244 / +32 479474011

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel