De Thuiskamer

Bed and breakfast in Grou - vanaf: € 85,- per kamer per nacht

De Thuiskamer Uniek & Exclusief

Uniek Overnachten
U kunt logeren in dit prachtige rijksmonument uit 1654, een van de oudste woningen van Grou, tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk waar u de sfeer van weleer beleeft. Je waant je in een compleet andere omgeving, vlakbij het centrum van het druk bezochte charmante en gezellige watersportdorp, dat meer dan een bezoek waard is met zijn vele winkels en restaurantjes. Ideaal gelegen voor de watersporter of zakenman in het hart van Friesland op steenworp afstand van het water en op slechts een half uurtje rijden van de fraaiste golfbanen. Maar ook een heerlijke “Thuiskamer” voor een weekendje of weekje weg met het hele gezin.
U heeft een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet en gratis Wi-Fi is aanwezig.

De Kamers
De twee gastenkamers zijn elk voorzien van een eigen badkamer. Beide kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne comfort.
De (T)huiskamer
Beneden in de (T)huiskamer kunt u zich terugtrekken voor de houtkachel met een boek uit de bibliotheek of genieten van het rustieke uitzicht op de eeuwenoude kerk. Bij mooi weer hebben we een knus binnenplaatsje waar u na het ontbijt kunt genieten van een kopje koffie of thee en aan het eind van de dag van een borreltje.
Het Ontbijt
Het ontbijt, met een uitgebreid assortiment aan verse-, Friese- & eigengemaakte producten, wordt beneden aan de grote eettafel geserveerd.

Besloten dineren
In De Thuiskamer kunt u dineren zoals thuis!
Op basis van voorgestelde menusuggesties, stelt u uw eigen 3-gangenmenu samen waar u tijdens deze speciale avond heerlijk van kunt genieten in de sfeervolle huiskamer van De Thuiskamer. Uw gastvrouw Fraukje Bruggink verzorgt uw diner van begin tot het eind. U hoeft tijdens deze avond niets zelf te doen zodat u optimaal kunt genieten en het uw eigen gasten naar de zin te maken.
De Thuiskamer fungeert die avond als de verlenging van uw eigen huiskamer, met enkel de lusten en geen lasten!
U kunt terecht vanaf 6 personen tot maximaal 12 personen. De menu’s zijn vanaf € 25 p.p.

Exclusief vergaderen
Gewoon vergaderen en na afloop een hapje eten kan overal. Maar als u echt iets bijzonders wenst, bent u hier aan het juiste adres.
De accommodatie, de service en de faciliteiten van De Thuiskamer lenen zich uitstekend voor zakelijke aangelegenheden voor groepen van maximaal 10 personen.
Exclusief betekent in dit geval niet superluxe en onbetaalbaar. Hier betekent het een exclusieve vergaderlocatie om ongestoord en in alle rust te vergaderen. Als enige gasten en enkel toegankelijk op afspraak.
Uniek in De Thuiskamer, omdat u kunt vergaderen in een rijksmonument daterend uit 1654 met de huiselijke gezelligheid die deze accommodatie met zich mee brengt.
De liefde en passie schuilt in de eigen gemaakte lekkernijen en dat proeft u! In combinatie met de professionele aandacht en zorg van uw gastvrouw Fraukje Bruggink maakt dit De Thuiskamer Uniek & Exclusief.

Overnachting; € 85,- tot € 95,- per kamer per nacht inclusief ontbijt.
Besloten diner, menu’s vanaf; € 25,- p.p. vanaf 6 personen
Vergadering of bijeenkomst; € 95 per dagdeel
Gevulde Picknickmanden vanaf; € 12.50 p.p. (minimaal afname 2 personen).

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • De Thuiskamer
 • Adres: Hoofdstraat 31
 • 9001 AP Grou
 • Aantal kamers: 2
 • Prijzen vanaf: € 85,- per kamer per nacht
  Bruidsarrangement: € 195,- U heeft De Thuiskamer geheel exclusief tot uw eigen beschikking.
Contactpersoon: Fraukje Bruggink
Telefoon: +31 (0)6 22608247
Aanzicht_zomer__610x458_
Kamer_bakboord_b_slide
Kamer_stuurboord_a_slide
Het_ontbijt_2_slide
Welkomsborrel_met_amuse_bij_het_besloten_diner_slide
Skûtsje_grou__2_
Interieur_de_thuiskamer__12___480x640__slide
Interieur_de_thuiskamer__25___640x480__slide

Beste mensen van De Thuiskamer,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • De Thuiskamer
 • Adres: Hoofdstraat 31
 • 9001 AP Grou
 • Telefoon: +31 (0)6 22608247

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel