La Classe

Vakantiehuis in Denee - vanaf: € 190,- per nacht

La Classe is in alle opzichten een uitzonderlijk oord !

Anne en Jean-Luc Laloux zijn fotografen gespecialiseerd in architectuur en reizen de wereld rond op zoek naar uitzonderlijke woningen van de belangrijkste architecten van vandaag. Zij hebben een weelderig buitenverblijf willen creëren waar men zowel het genot van het samenzijn als de esthetische kracht van een voorname inrichting terugvindt.

Een aperitief aan de 9m lange bar van het gigantische foyer? Een Hitchock-film in de gezellige projectieruimte? Een partijtje kicker bij een oude Wurlitzer jukebox? La Classe is een luxe hotel dat u alleen voor u en uw vrienden reserveert. Terwijl u in het luxueuze meubilair geniet van een gesprek zonder einde, - wat het leven ons meer en meer ontzegt -, ... spelen de kinderen basketbal in de tuin of reuze gezelschapsspelen in de vrijetijdsruimte. Met voornamelijk glas, staal en blauwe steen, is elke kamer en elk appartement (telkens met eigen badkamer) een stilistische uitzuivering die uiteindelijk lichaam en ziel bevrijdt. Alles is hier getekend voor ontplooiing en rust: het gebouw met zijn ruwe materialen, de ruimte, de zuiverheid van de lijnen, zonder de grootsheid van de hedendaagse tuin te vergeten met drie ritmische vlaktes waar buksboompjes en grasgewassen zacht afwisselen.

En de klas is in alle opzichten een uitzonderlijk oord. De kwaliteit van de materialen, het statige van de volumetrie, de luxe van het hedendaags meubilair, de overvloedige uitrusting, niets ontbreekt om er een zeldzaam moment te ervaren.

In het hart van de mooiste landstreek van België, bent u op 5 minuten van de Molignée vallei en op 10 minuten van het landhuis in Thozée waar Félicien Rops zijn liefjes onderbracht. Maar met de bar, de bioscoop en de geweldige haard die in het midden van de woonkamer knettert, zal het moeilijk zijn om La Classe te verlaten.

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

  • La Classe
  • Adres: 1 Tienne Piot
  • 5537 Denee
  • Prijzen vanaf: € 190,- per nacht
Contactpersoon: Anne Et Jean-luc Laloux
Telefoon: 32 71798157
10261
Dscf0058_slide
Dscf0071_slide
Laclasse18_slide
Dscf0059_slide
Dscf0056
Dscf0100_slide
Dscf0158_slide

Beste mensen van La Classe,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • La Classe
  • Adres: 1 Tienne Piot
  • 5537 Denee
  • Telefoon: 32 71798157

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel