Huis ter Lucht

Vakantiehuis in De-Kwakel - vanaf: € 75,- per nacht

Ruim landelijk vakantiehuis, prachtig aan rivier De Amstel

Zoekt u een oer-Hollandse en sfeervolle vakantielocatie op een unieke plek? Kom dan naar onze landelijk gelegen boerderij Huis ter Lucht. U kunt ons vinden in het buitengebied van Aalsmeer op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam.

Alle Hollandse elementen zijn bij ons aanwezig: water in de vorm van de Amstel waar gezellig bootjes varen, onze koeien ’s zomers in de wei rondom uw appartementje en natuurlijk onze huisgemaakte boerenkaas.

Huis ter Lucht bestaat uit twee nieuwe gebouwen naast onze boerderij: een authentieke hooiberg en een gebouw met 5 vakantiehuisjes, "zwevend" boven het water en grenzend aan een leuke dierenweide. In de nieuwe hooiberg vindt u een grote centrale ruimte met keuken en een extra binnenruimte voor activiteiten. In de 5 luxe appartementen treft u per appartement 2 slaapkamers aan (met elk 2 comfortabele 1-persoons bedden van 2.10m lang), een ruime badkamer, een open keuken en een ruime zithoek.

Alle ruimtes zijn sfeervol en modern ingericht, met een knipoog naar het Hollandse landleven. Elk appartement is geschikt voor 6 volwassen personen, maar voor grotere groepen tot 30 volwassen personen is het dus ook mogelijk om bij ons te overnachten. Hierbij hebben we natuurlijk aan kinderen gedacht: we hebben o.a. een prachtige hooizolder voor ze gemaakt waar ze menig uurtje kunnen doorbrengen!

Bovendien is onze locatie uitstekend geschikt voor zowel dag- als meerdaagse vergaderbijeenkomsten. En rondom onze boerderij treft u een zee aan ruimte aan voor allerlei activiteiten. Op het terrein kunnen wij o.a voor u verzorgen: boerengolf, een Solextour, een workshop djembe en percussie, teambuilding schapen drijven, klankmeditatie, paardenfluisteren, enz. Kijk voor meer informatie op onze website www.huisterlucht.nl

En heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Of informeer naar onze diverse kortingsbonnen voor uitjes in Amsterdam en omstreken! U bent van harte welkom!

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

  • Huis ter Lucht
  • Adres: Jaagpad 15
  • 1424 PT De-Kwakel
  • Prijzen vanaf: € 75,- per nacht
Contactpersoon: Ellen Heemskerk
Telefoon: 06-47099934
Website
_dsc9720_slide
_dsc9710_slide
_dsc9717_slide
_dsc9704_slide
_dsc9760
_dsc9774_slide
_dsc9779_slide

Beste mensen van Huis ter Lucht,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Huis ter Lucht
  • Adres: Jaagpad 15
  • 1424 PT De-Kwakel
  • Telefoon: 06-47099934

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel