Charmes d'hôtes

Bed and breakfast in Couthuin - vanaf: € 80,- per kamer per nacht

Een ziel, een atmosfeer, een levensstijl... dichtbij Hoei

Drie heel comfortable, warme en gezellige karaktervolle gastenkamers ingericht op de 1e verd. van een negentiende-eeuwse brouwedrij, opgenomen in de inventaris van het Bouwkundig Erfgoed.

Gelegen in het hart van het dorp, op 6 km van Hoei en halverwege tussen Namen en Luik, vormt onze familiehuis een ideaal vertrekpunt voor een wandeling in het Natuurpark van de Velleien van de Burdinale en de Mehaigne of om de rijkdommen van onze prachtige Condroz en Hoeise Haspengouw te ontdekken.

Parkeerplaatsen voorzien binen de eigendom en aparte ingang. Ter beschikking van de gasten : salon-bibliotheek met koelkast, eetk. voor ontbijt, grote tuin, terras, spelen, kaarten van de wandelwegen met wegwijzer en toeristische documentatie. Centr. Verwarm.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met wc, haardroger en « welkom kwaliteitsproducten; flatscreen tv en gratis Internet.

Kamer van Valentine : 2 enkele bedden (100 x 200 cm). Kamer van Pauline : 1 enkel bed (140 x 200 cm). Kamer van Célestine : 1 dubbel bed (160 x 200 cm) + 1 enkel bed (80 x 200 cm). Babybedje of aanvraag.

Lekker ontbijt op basis alleen van streekproducten uit de biologische landbouw. Kaas, vers vruchtensap, ambachtelijke jam, honing en chocolade versieren de tafel. Voor uw brood brengt de gastvrouw elke ochtend een bezoek aan de beste bakker van de streek… aan de overkant van de straat.

“Charmes d’hôtes” …. Een ziel, een atmosfeer, een levensstijl …

Wees thuis … bij ons thuis!

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

 • Charmes d'hôtes
 • Adres: Place Communale 9
 • 4218 Couthuin
 • Aantal kamers: 3
 • Prijzen vanaf: € 80,- per kamer per nacht
  Prijs/nacht, ontbijt inbegrepen. Kamer Valentine 80,-/2 p. Kamer Célestine 80,-/2 p; 95,-/3 p. Kamer Pauline 70,-/1 p. Extra 1 nacht 10 €/kamer.
Contactpersoon: Anne en Didier MOLS
Telefoon: +32 (0)85230333 / +32 (0)475 809 780
Facade_avant
Chambre_valentine_slide
Salle_de_bain_privative_chambre_valentine_slide
Chambre_de_pauline_slide
Entrée_privée_hôtes__porte_centrale__slide
Salon_hôtes_2
Sàm_3_slide
Vue_sur_le_jardin_slide

Beste mensen van Charmes d'hôtes,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Charmes d'hôtes
 • Adres: Place Communale 9
 • 4218 Couthuin
 • Telefoon: +32 (0)85230333 / +32 (0)475 809 780

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel