B&b Home Sweet Home

Bed and breakfast in Brugge - vanaf: € 110,- per kamer per nacht

Home Sweet Home, uw thuis, weg van huis

De b&b Home Sweet Home is gevestigd in een herenhuis uit1929 en ligt net binnen de stadsring van Brugge op 10 minuten stappen van het centrum. Kelly en haar moeder Marleen zorgen voor de huiselijke en warme sfeer. U wordt meteen hartelijk ontvangen. Met een gratis stadsplan en nuttige toeristische info helpen ze U op weg om het Venetië van het noorden te bezoeken. Vader Jackie zorgde voor de sfeervolle inrichting De b&b Home Sweet home is gevestigd in een herenhuis uit van de b&b.
De kamers hebben een unieke oude parketvloer en hoge plafonds en zijn ingericht met authentieke meubels. Elke kamer heeft zijn eigen ruime privé badkamer met douche, toilet en lavabo.
Onze b&b is de ideale uitvalsbasis om Brugge, de Belgische kust en Brugs Ommeland te verkennen. Het boekendorp Damme ligt op 6 km van Brugge. Een ritje met de wagen naar de Noordzee duurt 20 minuten.
In de kunststad Brugge is zoveel te doen. Snuif cultuur op in de vele musea, kerken of galerijen. Geniet van de rust in de parken, het Sint-Annakwartier en het Begijnhof. Wandel langs de typische kasseistraatjes op zoek naar een leuk café of restaurant. Proef de Vlaamse keuken: waterzooi van vis, Vlaamse stoverij, … Vergeet onze lokale bieren niet.
Een boottochtje op de reien geeft u een aparte kijk op onze stad.
Misschien wilt u een dagje shoppen. Houdt u van chocolade? Laat u bekoren door de vele pralinewinkeltjes en bezoek het chocolademuseum. Verwen uzelf en denk aan het thuisfront.
Bij mooi weer kan u de stad en de omgeving verkennen met de fiets, gemakkelijk en op uw eigen tempo. Een fietstochtje van Brugge naar Nederland? Anderhalf uur fietst u langs mooie vlakke fietspaden terwijl u geniet van prachtige uitzichten.
De wereldberoemde charme van onze stad …
Ontdek die zelf.

© Tekst en gegevens geleverd door bed and breakfast eigenaar

Info :

  • B&b Home Sweet Home
  • Adres: Koningin Elisabethlaan 67
  • 8000 Brugge
  • Aantal kamers: 2
  • Prijzen vanaf: € 110,- per kamer per nacht
Contactpersoon: Kelly Schollen
Telefoon: +32 478232762
Dsc_1081
Img_4626_slide
Dsc_1094_slide
Hall__2__slide
Dsc_1065_slide
Dsc_1067
Dsc_1090_slide
Dsc_1008-1_slide

Beste mensen van B&b Home Sweet Home,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • B&b Home Sweet Home
  • Adres: Koningin Elisabethlaan 67
  • 8000 Brugge
  • Telefoon: +32 478232762

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel