Het Nieuwe Uitzicht

Vakantiehuis in Beek - vanaf: € 75,- per nacht

Landelijke bed & breakfast en vakantiehuis aan de bosrand

Gelegen aan de voet van de Montferlandse heuvelrug om het pittoreske dorpje beek, in de achterhoek van gelderland bevindt zich bed & breakfast "het nieuwe uitzicht".

U kunt luxe en comfortabel over- nachten in het vrijstaande houten appartement / vakantiehuis dat volledig en smaakvol ingericht is. Onze bed & breakfast wordt op dit moment verbouwd en zal binnenkort beschikken over een fraai ingerichte en comfortabele kamer in de boerderij met een gezellige gastenkamer, eetkamer en badkamer en eigen entree.

Na uw nachtrust kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt met verse produkten uit de streek.

Nadat jarenlang "hotel de Uitzicht" in Beek te hebben gerund zijn wij verhuisd naar deze prachtig gelegen boerderij en hebben hier ons nieuwe project gestart, t.w. bed & breakfast, vakantiehuis en paardenhotel "het nieuwe uitzicht". U kunt bij ons verblijven met de luxe van een hotel en de persoonlijke aandacht van een pension.

Het fraaie uitzicht van ons gastenverblijf kijkt uit op de glooiende Berghse bossen die 2200 ha wandel- en fietsplezier bieden en het dorpje Beek, gemeente Montferland. Aan de andere kant kijkt u uit over de uitgestrekte weilanden met paarden en koeien. U kunt vanaf ons terrein zelfs de nabij gelegen Elterberg in Duitsland zien met de historische kerk op de top.

De buurt kent veel toeristische attracties waaronder kasteel Bergh, Burgers dierentuin en de promenade van Emmerich waar u een terrasje kunt pakken of bv een prachtige rondvaartocht kunt maken. Meer informatie vind u onder de knop omgeving.

Ons paardenhotel is uitermate geschikt voor een ruitervakantie / paardentoerisme. Wij beschikken over ruime, goed geventileerde stallen, weiland en een grote rijbak met gedraineerde bodem en verlichting. Vanuit uw kamer en terras kijkt u uit op de boomgaard en uw eigen paard(en) in de grazige wei. Er is ook plaats voor uw trailer en evt. een koets.

© Tekst en gegevens geleverd door vakantiehuis eigenaar

Info :

  • Het Nieuwe Uitzicht
  • Adres: Kolkstedeweg 3
  • 7037BG Beek
  • Prijzen vanaf: € 75,- per nacht
Contactpersoon: Inge Blom
Telefoon: 0653329170
Accommodatie-2
Bed-lampen-aan_slide
Eethoek_slide
Uitzicht-vanuit-deur_slide
Voorkant_slide
Woonkamer-appartement
Uitzicht-weilanden_slide
Keuken_slide

Beste mensen van Het Nieuwe Uitzicht,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Het Nieuwe Uitzicht
  • Adres: Kolkstedeweg 3
  • 7037BG Beek
  • Telefoon: 0653329170

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel