Prinsengracht 728

Appartement in Amsterdam - vanaf: € 137,- per nacht

App. in Amsterdam aan de gracht met tuin en eigen entree.

Appartement in Amsterdam te huur in grachtenhuis met eigen ingang en tuin.100% privacy.Dit stuk van de gracht ligt in een rustig deel van het centrum vlakbij de Amstel, Rembrandtplein, bloemenmarkt, Nieuwmarkt, Leidseplein en het Amstelveld.Makkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station met tramlijn 4 halte Prinsengracht,2 minuten lopen naar nr.728.De locatie is op loopafstand van cultuur en vertier zoals: de Stopera,Carré,Kleine Komedie,Albert Cuypmarkt in het hart van de aantrekkelijke Pijp,Vondelpark,autoloos winkelgebied,"9 straatjes" in de Jordaan en vele grote en kleinere Musea.Supermarkt 2 min.lopen.De Utrechtsestraat en Rembrandtplein bieden tallozen restaurants en leuke winkels.Denk aan bakkerij Holtkamp en Kuyt.

Het apartement (35 sq.m.) bestaat uit een woonkeuken aan de voorkant,douche/wc en een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed aan de tuinzijde.Via openslaande deuren bereik je direct de tuin met een zitgedeelte, vijver en barbeque.Naast een goed geoutilleerde keuken is er een wasmachine,magnetron en oven aanwezig. .Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig.De prijs voor twee personen is € 137,50,- per nacht.€ 850,- per week..eindschoonmaak: € 40,-minimaal verblijf 3 nachten.Informatie en Bookingen alleen mogelijk via E-mail contact met de eigenaar.

© Tekst en gegevens geleverd door appartement eigenaar

Info :

  • Prinsengracht 728
  • Adres: Prinsengracht 728
  • 1017 LB Amsterdam
  • Prijzen vanaf: € 137,- per nacht
    minimaal 3 nachten (alle dagen van de week)
Contactpersoon: Liesbeth Haak
Telefoon: 020 4203314 of 0638303660
Vieuw_from_a_window
Livingkitchen_slide
Bedroom_slide
Open_doors_to_entre_garden_slide
Rotation_of_sv107522_slide
Sitting_area
Dsc03561_slide
Ourblock_slide

Beste mensen van Prinsengracht 728,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

  • Prinsengracht 728
  • Adres: Prinsengracht 728
  • 1017 LB Amsterdam
  • Telefoon: 020 4203314 of 0638303660

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel