Hotel The Neighbour's Magnolia

Hotel in Amsterdam - vanaf: € 75,- per kamer per nacht

Hotel The Neighbour's Magnolia

Hotel The Neighbour’s Magnolia is een uniek driesterrenplus boutique hotel in Amsterdam Oud-Zuid waar je alle voordelen hebt van een hotel maar wat wel de gemoedelijke sfeer heeft van thuis. Het ligt midden in het Fashion and Museum district van Amsterdam, overal dichtbij. Het is een van de nog weinige particuliere B&B hotels in de stad en is geen onderdeel van een keten of groep. Gasten vertrekken bij ons met een onvergetelijke ervaring en komen graag weer terug naar dit hotel waar alles net even met een twist wordt gedaan.

Het hotel heeft 21 gerestylde moderne kamers in zachte pasteltinten (geïnspireerd op de prachtige magnolia boom in de tuin) met ruime bedden, een bureau met een felgekleurde hay stoel en een flatscreen-tv. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche of bad. Sommige kamers hebben een balkon of terras met uitzicht op de tuin of een eigen dakterras. Een aantal normale hotelitems hebben we opnieuw voor je uitgevonden: de kasten, de minibar en het interactieve inspirerende kunstwerk aan de muur.

Het hotel een aantal onverwachte extra mogelijkheden om jou net die kamer indeling te geven die het beste past bij jouw verblijf en wensen. Een eigen minibar plaatsen we op verzoek op je kamer, evenals koffie- en theefaciliteiten. Veel extra faciliteiten kun je gewoon zelf pakken op de kleurrijke gangen. Voor onze single (vrouwelijke) reizigers is het zeker een comfortabele en vooral veilige omgeving. Het hotel is een typisch Amsterdams monumentaal pand van begin 1900 in het rustige Amsterdam Oud-Zuid om de hoek van de Cornelis Schuytstraat..

Wifi is beschikbaar in het hele hotel en is natuurlijk gratis.

LivingRoom

De LivingRoom is zorgvuldig ingericht en gedecoreerd met een combinatie van vintage stukken en hedendaagse hay meubels. Hier kun je ’s morgens ontbijten. Wil je het ontbijt liever op je kamer of to-go meenemen, dat kan ook, alleen mis je dan wel de heerlijke geur van vers gebakken broodjes. Gratis thee , koffie of mineraalwater wordt aangeboden bij aankomst, net als een blik op onze prachtige magnolia. Je kunt aan de lange tafel werken, rustig op de bank bladeren in fashion en design boeken of even je e-mail checken op de iMac.

De hele dag is de HonestyBar voor je open en is de LivingRoom de centrale plek in het hotel voor spontane gesprekken met elkaar of met ons. De HonestyBar is voorzien van een selectie populaire dranken en snacks. We laten het aan jouw beleefdheid over om de genuttigde consumpties door te geven aan ons. Het is in elk geval allemaal bijzonder makkelijk en ontspannen, bijna zoals thuis.

HotelHond Bleecker zorgt voor afleiding en wil altijd graag mee voor een wandeling door de buurt of het Vondelpark.

© Tekst en gegevens geleverd door hotel eigenaar

Info :

 • Hotel The Neighbour's Magnolia
 • Adres: Willemsparkweg 205
 • 1071 HB Amsterdam
 • facebook
 • Aantal kamers: 21
 • Prijzen vanaf: € 75,- per kamer per nacht
  minimaal 2 nachten op feestdagen en in het weekend (vrij, zat)
  Door de weeks zijn de prijzen lager dan op vrijdag of zaterdag. Een extra bed is mogelijk op aanvraag en kost €30.00 per nacht. Babybed is gratis.
Contactpersoon: Tessa Boon
Telefoon: +31 206769321
Double_superior_jkf_hr_021
Livingroom_front_slide
Jkf_magnolia0614_lr_003_slide
Livingroom_reception_slide
Single_jkf_hr_001_slide
Standard_double_room
Double_room__tijdelijk__jkf_hr_015_slide
Bathroom_shower_jkf_hr_005_slide

Beste mensen van Hotel The Neighbour's Magnolia,


Hebben jullie nog kamers vrij voor de volgende data:

 • Hotel The Neighbour's Magnolia
 • Adres: Willemsparkweg 205
 • 1071 HB Amsterdam
 • Telefoon: +31 206769321

Meer weekendhotels in de buurt:

Reviews: info Review_icon_small

We hebben nog geen reviews ontvangen

Het schrijven van reviews is - momenteel - alleen mogelijk voor bezoekers die hebben "geboekt" via onze email de eigenaar service. Zij krijgen automatisch een review uitnodiging toegestuurd.

Altijd op zoek naar de leukste adressen

De redactie graast het internet af op zoek naar leuke adressen, we ontvangen ook veel tips van lezers. We selecteren de hotels in eerste instantie op basis van de uitstraling van hun website.

De leukste adressen bezoeken we persoonlijk. Adressen waarover we klachten ontvangen worden heroverwogen en indien nodig verwijderd. Houd ons op de hoogte!

Have a nice stay!

Contact | links | lees ons weblog | Copyright © 2009 Weekendhotel