Newlifestyleresort

Hotel in Vaals - starting at: € 89,- per room per night

Het Newlifestyleresort

Het huishotel van het Newlifestyleresort, bij Vaals en net over de grens in Duitsland, is een ware oase van rust. In pure eenvoud de goede dingen van het leven onthalen, dat is wat het nlsr hun gasten wil bieden. De luxe van het resort zit verpakt in de “personal touch”.
 
De 27 gastenkamers zijn “stil” en smaakvol ingericht, een lekker plekje om tot jezelf te komen. Alle kamers zijn voorzien van heerlijke bedden. Er zijn 20 comfort kamers met douche en toilet en 6 extra ruime kamers met gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen die heel geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. U kunt al overnachten vanaf € 49* per nacht inclusief ontbijt, koffie en alle soft- en licht alcoholische dranken. Kinderen 0-2 jaar gratis, 3-12 jaar 50% korting.
 
Ontspanning vindt u in de wellness voorzieningen zoals een outdoor hot tub, de sauna, en een fitnessruimte. In de prachtige parktuin kunt u heerlijk luieren of een boekje lezen. Er is een binnen- en buitenspeelplek voor de kinderen. Het is goed toeven in de directe omgeving van Zweifall: wandelen of fietsen in de Eifel, winkelen in omliggende steden zoals Aken en Maastricht, en cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in pittoreske plaatsjes als Monschau en Stolberg.

U verblijft op basis van logies & ontbijt & soft- licht alcoholische drinks, voor grotere gezelschappen verzorgen wij ook diners in buffetvorm.

Het motto van het Newlifestyleresort is “leven en laten leven”: er is voor iedereen ruimte om op zijn of haar eigen manier te ontspannen en vakantie te vieren, alleen of samen. Daarom is er in vrijblijvendheid de mogelijkheid om een lekker drankje te drinken in de sociëteit, en om de gezelligheid op te zoeken in het Newlifestyleresort Café of in de knusse haardkamer.

© text and data delivered by hotel owner

Info :

  • Newlifestyleresort
  • Address: Apfelhofstrasse 9-11
  • 52224 Vaals
  • Number of rooms: 27
  • Prices starting at: € 89,- per room per night
Contactperson: Rob Heijne
Phone: 024029739573
20_maart_2007_111
Imgp3585_slide
Picture_5_slide
Picture_11_slide
Picture_7_slide
Picture_8
Picture_10_slide
Picture_6_slide

Dear owners of Newlifestyleresort,


Do you have availability for the following dates:

  • Newlifestyleresort
  • Address: Apfelhofstrasse 9-11
  • 52224 Vaals
  • Phone: 024029739573

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

We have not received any reviews yet

Reviews can - at the moment - only be added by vistors who "booked" with our email te owner service. They automatically receive a review invitation by email.

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel