De Oberlinahoeve

Gite in Oudemolen - starting at: € 30,- per night

Mooi gastenverblijf in een uniek 5 sterren topgebied

Verweg van de hectiek van alledag, rustig even op adem komen op een mooie plek, waar het leven nog langzaam geleefd wordt.Dit alles kan in het 2-4 persoons appartement van de Oberlinahoeve, gelegen midden in het Nationale Beek- en Esdorpenlandschap De Drentsche Aa.Uniek omdat het Nederlands meest complete beekdal is. Het gebied heeft een rijke geschiedenis die nog te zien is in het landschap.De natuur is overvloedig met vooral veel bijzondere planten o.a een zeldzame orchidee. De Oberlinahoeve ligt in het nog geen honderd inwoners tellende dorpje Oudemolen.Voor cultuur- en culinair genoegen, ligt groningen op 20 automin, assen en Eelde op 10 automin van Oudemolen.

AccommodatieHet gastenverblijf is geschikt voor maximaal vier personen. Er is een comfortabel ingerichte woonkamer met keuken,en openslaande deuren naar het terras. Verder zijn er twee slaapkamers: één met twee eenpersoonsbedden en een met één tweepersoonsbed. Er is een royale badkamer met douche en toilet. Het verblijf heeft een eigen parkeerplaats, een eigen ingang, en een fraai, op het zuidwesten gelegen terras met uitzicht over de landerijen.

Bezienswaardigheden/omgeving/natuurOudemolen: er is geen kapper, geen supermarkt, geen kledingzaak, maar wel... rust!In het comfortabele gastenverblijf bij de familie Wagelaar kan men daar volop van genieten. Vanuit de hoeve kan men prachtig fietsen, wandelen over de hei of luieren in het gras langs de Drentsche Aa. Door het stroomdallandschap voeren schitterende fiets- en wandelroutes o.a. het Pieterpad.Oudemolen ligt tussen Assen en Groningen in. Speciale vermelding verdient het Drents Museum in Assen en het Groninger Museum. Zie voor meer informatie www.oberlinahoeve.nl

© text and data delivered by gite owner

Info :

  • De Oberlinahoeve
  • Address: Hoofdweg 112
  • 9484 TB Oudemolen
  • Prices starting at: € 30,- per night
Contactperson: Margriet Wagelaar
Phone: 0592 231369
536

Dear owners of De Oberlinahoeve,


Do you have availability for the following dates:

  • De Oberlinahoeve
  • Address: Hoofdweg 112
  • 9484 TB Oudemolen
  • Phone: 0592 231369

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

We have not received any reviews yet

Reviews can - at the moment - only be added by vistors who "booked" with our email te owner service. They automatically receive a review invitation by email.

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel