Bij anne wine

Chambre dhote in Kloosterburen - starting at: € 70,- per room per night

Logies in het huis van verzamelaar hedendaagse kunst!

Logies tussen grote collectie van hedendaagse kunst!
bevlogen collectioneur van hedendaagse kunst, kok en beeldend kunstenaar anne wine heet u graag welkom in haar oude smidse.

logies
Er zijn twee gastenkamers (1x met een 2p bed en 1x met 2 losse bedden) in het voorhuis met ieder een eigen badkamer. Het biologische ontbijt met eigen gebakken brood gemaakt van spelt bloem van de biologische boer vlak bij ons, wordt geserveerd in de gelagkamer. De huisgemaakte jam van de Fledder en de eitjes komen van de kippen van de buren. De energie die je gebruikt komt van zonnepanelen.
Honden zijn welkom, wel graag even overleggen.

kunstcollectie
Overal waar je ook kijkt is kunst te zien en te beleven; grafiek, tekeningen, schilderijen en beelden. Je verblijft werkelijk te midden van een grote collectie hedendaagse absctracte kunst.

gelagkamer
Naast de eigen kamer is er een ruime gelagkamer waar de gratis koffie/thee tijdens het verblijf gebruikt kan worden. Natuurlijk schenken we ook een goed glas wijn of een mooie cider op verzoek. Neuzen kan in de goed gesorteerde bibliotheek met boeken over kunst, poezie en koken. Wifi in gehele locatie aanwezig.

bostuin
Achter het pand is een wilde bostuin gelegen waar allerlei zitjes zijn op zonnige en schaduwrijke plekken. Veel beelden en bouwsels op verrassende plekken en natuurlijk kun je 's avonds een vuurtje stoken. Aan de achterzijde van de tuin kijk je uit over het Groningse land en zie je de binnendijk al liggen. Een wandeling naar het wad is zo'n 3,5 km.

aan tafel
Bij verblijf als gast kun je ook eten bij anne wine: een wat-de-pot-schaft-maaltijd. Bij een boeking of in de ochtend kun je doorgeven of je wilt eten bij Anne Wine. Vanzelfsprekend kun je aangeven waar je voorkeur niet naar uitgaat, vegetarisch is geen probleem.
Een meergangendiner is mogelijk bij een wat groter aantal gasten; veel kan, bij een boeking kan hierover overlegd worden.
Er wordt puur en met veel aandacht voor de biologische en/of regionale producten gekookt.

atelier
Natuurlijk kan er een kijkje worden genomen in het atelier van de kunstenaar.

© text and data delivered by chambre dhote owner

Info :

 • Bij anne wine
 • Address: Hoofdstraat 69
 • 9977 rc Kloosterburen
 • facebook twitter
 • Number of rooms: 2
 • Prices starting at: € 70,- per room per night
  Basistarief per kamer is 75 euro per nacht. Bij 1 per persoon is het 55,00 per nacht. Bij meerdere nachten is er een korting van 5,- op de kamerprijs.
Contactperson: anne wine jansen
Phone: +31 623003025
Woonkeuken-1
Tuinhuisje_1_slide
Atelier_anne_wine_slide
Hal-1_slide
Gastenkamer-2_slide
Voorgevel-1
Overloop_slide
P1010112_slide

Dear owners of Bij anne wine,


Do you have availability for the following dates:

 • Bij anne wine
 • Address: Hoofdstraat 69
 • 9977 rc Kloosterburen
 • Phone: +31 623003025

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

We have not received any reviews yet

Reviews can - at the moment - only be added by vistors who "booked" with our email te owner service. They automatically receive a review invitation by email.

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel