De Zonneroos

Group accommodation in Munnekeburen - starting at: € 70,- per night

Luxe vakantiehuis voor groepen

Op de grens van Overijssel en Zuidoost-Friesland ligt het nog onontdekte natuurgebied de Rottige Meente: een uniek veengebied en uitloper van De Weerribben. In dit gebied is de in 1820 gebouwde rietgekapte boerderij ‘De Zonneroos’ gelegen.

Accommodatie‘De Zonneroos’ is, na een grondige verbouwing, begin 2003 geopend en is een luxe vakantiehuis voor groepen. De boerderij biedt plaats aan 21 personen met een uitbreidingsmogelijkheid tot maximaal 25.

De sfeervolle en prachtig verbouwde boerderij vormt een ideaal uitgangspunt voor natuurliefhebbers of mensen die vanwege een cursus, training, vergadering of reünie op zoek zijn naar rust, ruimte, natuur en luxe met aandacht voor detail.

Naast zelfverzorging zijn diverse arrangementen op maat mogelijk. ‘De Zonneroos’ wordt slechts aan één gezelschap tegelijkertijd ter beschikking gesteld, zodat uw privacy gewaarborgd is tijdens uw verblijf.

In de woonkamer zijn een haard, stereoinstallatie, tv, dvd en video aanwezig. De professioneel ingerichte keuken is uitgerust met magnetron, heteluchtoven en vaatwasser. Een topkok bereidt desgewenst een viergangendiner of maakt u bekend met de finesses van culinaire attracties. In de fraai aangelegde ruime tuin vindt u een door zonnecollectoren verwarmd buitenzwembad*, een dierenweide en een terras. Voor liefhebbers is er een comfortabele sauna met douches, aparte massagekamer en rust/stilteruimte aanwezig. Verder staat een compleet uitgerust recreatieruimte annex vergaderfaciliteit incl. internetaansluiting tot uw beschikking.

Er zijn 9 tweepersoons- en 3 éénpersoons slaapkamers. Alle met eigen badkamer, schrijfbureau (internetaansluiting), boxspring en comfortabele fauteuils. Eén van deze tweepersoonskamers is geschikt voor mindervaliden.

De boerderij ligt op 300 meter van de openbare weg en wordt omgeven door wei- en rietlanden van Staatsbosbeheer. Roofvogels als buizerd, sperwer en havik zijn regelmatige passanten. ’s Ochtends en ’s avonds zijn achter de boerderij met een beetje geluk reeën te zien. Ook grazen er buiten het zomerseizoen ganzen. De ooievaar is er bovendien een trouwe gast.

Vlakbij de boerderij is een wandelroute uitgezet die u door de Rottige Meente voert met haar karakteristieke petgaten en rietkragen. Naast pittoreske veenhuisjes en voor dit gebied unieke houten bruggetjes komen er veel zeldzame planten en dieren voor zoals de otter en de vuurvlinder.

© text and data delivered by group accommodation owner

Info :

  • De Zonneroos
  • Address: Voetpad 63
  • 8485 JM Munnekeburen
  • Prices starting at: € 70,- per night
Contactperson: Petra Kempkes
Phone: 0561-422400
Zonneroos_avond-web

Dear owners of De Zonneroos,


Do you have availability for the following dates:

  • De Zonneroos
  • Address: Voetpad 63
  • 8485 JM Munnekeburen
  • Phone: 0561-422400

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

We have not received any reviews yet

Reviews can - at the moment - only be added by vistors who "booked" with our email te owner service. They automatically receive a review invitation by email.

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel