Boerderijlofts de Poshoof Maastricht

Apartment in Maastricht - starting at: € 132,- per night

Lofts at the farm the Poshoof in Maastricht

De Boerderijlofts van de Poshoof liggen aan de rand van Maastricht grenzend aan de glooiende akkers van het Lanakerveld. In onze huisweide grazen de schapen en scharrelen de kippen. En toch is het centrum van de stad vlakbij op slechts 10 minuten fietsen.

Boerderijlofts zijn ruime appartementen gelegen in de oude schuren van onze witte carréboerderij die zo typerend is voor Zuid-Limburg. Authentieke elementen hebben we bij de verbouwing intact gelaten, maar de inrichting is eigentijds, stijlvol en luxe.

Op de boerderij hebben we drie moderne en comfortabele lofts op de oude hooizolders en een ruime en luxe suite op de begane grond in de voormalige paardenstal. Het zijn grote open appartementen met allemaal hun eigen charme. Twee lofts zijn geschikt voor vier personen en één loft en de suite zijn geschikt voor twee personen. Een groep van 12 personen kan dus ook bij ons terecht.

Het ontbijt brengen we in de lofts en bij mooi weer serveren we op de sfeervolle binnenplaats. Dit is ook de plek om tot rust te komen rondom een van de houtkachels. We stellen de boerderijkeuken ter beschikking aan groepen, die gezellig samen willen koken en eten bij ons op de boerderij. Onze gasten kunnen hun ontbijt of avondeten ook zelf bereiden in hun eigen loft.

Elke loft heeft een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed met veel kussens en zacht linnen. Naast het bed staat een ligbad om nog even lekker in te ontspannen. Uiteraard is er ook een riante douche. Het toilet is in iedere loft separaat. Twee lofts hebben nog twee extra slaapplekken.
Het leefdeel van de lofts heeft een ruim keukenblok waaraan je lekker kunt eten met ernaast een zithoek. De keuken heeft alle moderne apparatuur, waarbij de vaatwasser en de Lavazza espressomachine niet ontbreken. De zithoek heeft een heerlijke loungebank en er is een lcd tv en een stereo met aansluiting voor iPod en iPhone. In alle lofts is gratis draadloos internet. Dit is dus zowel een prettige werkplek als ook een fijne ontspanningsruimte.

Auto’s kunnen gemakkelijk en gratis worden geparkeerd op ons erf. Er zijn elektrische fietsen van Giant aanwezig en er is een bushalte om de hoek en een eindje verderop in de wijk. Het Centraal Station is 10 minuten en Maastricht Airport is 15 minuten rijden.

In Maastricht zijn veel mooie plekjes, winkels en musea en gelegenheden om te eten en drinken. Wij geven graag tips wat wij écht de moeite waard vinden.

Welkom op de Poshoof,

Raymond & Marloe Niesten

© text and data delivered by apartment owner

Info :

 • Boerderijlofts de Poshoof Maastricht
 • Address: Postbaan 8
 • 6218 HT Maastricht
 • Prices starting at: € 132,- per night
Contactperson: Marloe Niesten
Phone: 043-8500497 / 06 21242044
Loft1_bed_doorkijk
Loft1_keuken2_slide
Loft3_bed_300_slide
Loft3_douche_slide
Loft3_lounge_slide
Loft2_keukenblok
Loft3_lavazza_slide
Loft2_bedstee_slide

Dear owners of Boerderijlofts de Poshoof Maastricht,


Do you have availability for the following dates:

 • Boerderijlofts de Poshoof Maastricht
 • Address: Postbaan 8
 • 6218 HT Maastricht
 • Phone: 043-8500497 / 06 21242044

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

 • Rating: 8
 • Reviewer: Sint martens latem - Belgium, 45-54, date: 21-04-2014.
 • Super vriendelijke mensen en prachtige loft, heerlijke asperges gekocht

 • Rating: 10
 • Reviewer: Brecht - Belgium, 35-44, date: 21-03-2011.
 • Prachtige loft om eens volop te kunnen genieten en tot rust te komen echt knap

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel