Logies Den Ouden Dam

Apartment in Kesteren - starting at: € 120,- per night

Welkom op Den Ouden Dam

Op onze authentieke monumentale T-boerderij uit 1832 hebben wij verschillende logiesmogelijkheden gecreëerd. Graag laten wij anderen mee genieten van onze prachtige plek in de Betuwe.

In de borderij is een stijlvolle appartement, bestaande uit de voormalige, ruime ‘goede kamer’ op het zuiden, een tussenkamer, een eigen volledig ingerichte keuken, badkamer en toilet. Het appartement heeft een eigen ingang en een eigen terras. Naast een cv zijn er twee houtkachels en wij zorgen voor voldoende hout.

Ook kunt u terecht in de sfeervolle gite die gebouwd is onder het dak van de voormalige hooiberg. Een royale vijfhoekige ruimte met uitzicht over de boomgaard, geitenwei en bijenstal. De gite is gemeubileerd en voorzien van een toilet en een aanrecht met stromend water. Douchen is mogelijk in de sanitaire voorziening in de voormalige paardenstal.

Tot slot heeft Den Ouden Dam een bescheiden natuurkampeerterrein. In de voormalige paardenstal zijn twee toiletten, een douche en een aanrechtblok aanwezig.

Naast logies kunnen wij u ingrediënten bieden voor een lekker ontbijt zoals eigengemaakte jam, sap van eigen fruit, honing van eigen bijen en natuurlijk eieren in diverse maten en kleuren van onze eigen kippen.

Wij heten u graag van harte welkom!

Peer Stevens & Ineke Stel

© text and data delivered by apartment owner

Info :

  • Logies Den Ouden Dam
  • Address: Hoge Dijkseweg 19
  • 4041 AW Kesteren
  • Prices starting at: € 120,- per night
Contactperson: Ineke Stel & Peer Stevens
Phone: 06 26963380
Voorkant_huis_logies_mei_2008_003
Logies_mei_2008_047_slide
Logies_mei_2008_010_slide
Logies_mei_2008_015_slide
Small_-_logies_mei_2008_003_slide
Afbeelding_115
Small_-_logies_mei_2008_040_slide
Small_-_logies_mei_2008_020_slide

Dear owners of Logies Den Ouden Dam,


Do you have availability for the following dates:

  • Logies Den Ouden Dam
  • Address: Hoge Dijkseweg 19
  • 4041 AW Kesteren
  • Phone: 06 26963380

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

We have not received any reviews yet

Reviews can - at the moment - only be added by vistors who "booked" with our email te owner service. They automatically receive a review invitation by email.

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel