Bed and breakfast in Epe - starting at: € 95,- per room per night

Silogie

Logeren in silo van malerij

Silogie is logeren in silo's van een voormalige Graanmalerij.
Silogie biedt zestweepersoons luxe gastenkamers met veel privacy.
N.B. Eigen opgang,royale eigen badkamer, internet en Flat screen tv,Wifi, echte design relax fauteuils en eettafel en stoelen,en vooral erg lekkere bedden.
Welkomsdrankje bij aankomst. De koffie en thee tijdens verblijf inbegrepen.

De Malerij
Een gemeentelijk monument en industrieel erfgoed. In de silo's van de malerij zijn gastenkamers,een schilders voor grootformaat,voor groepen en bijeenkomsten.Een kunstgalerie voor hedendaagse kunst de Silogalerie.
Let op: Bovenin de silo's is de Torenkamer.Een zeer speciale en bijzondere suite met hemelbed en hemelbad. Je kijt zo vanuit je bed of bad over de Veluwe. Luxe tv/audio set met 3D. Unieke belevenis!!

De graanmalerij is gebouwd in een kenmerkende industriële stijl. Functioneel, robuust en oerdegelijk, volgens de principes van de boerencoöperaties uit de jaren ’50. Tegelijk heeft het hier en daar ook wat Italiaanse trekjes. Zoals de verrassende ritmiek van ramen, fraaie dakstructuren en twee uitdagende graansilo’s die wat weg hebben van stoere Toscaanse torens.

De gastenkamers zijn afgewerkt in een industriële stijl waarin de oorspronkelijke silostructuur nog zichtbaar is. De gemetselde silowanden contrasteren met comfortabele designmeubels.
Cultuur Natuur en Wellness (Veluwse Bron, zie arrangement) in directe nabijheid.
Welkom in de Malerij.

WEEKENDHOTEL SPECIAL:

Dineren bij de Veldhoeve op de Veluwe Arrangement

Een nachtje slapen in Silogie is al een bijzondere beleving in zo ’n markant gebouw met veel kunst. Op nog geen 100 mtr staat een echte Veluwse boerderij waar de kunst van de haute cuisine op het bord verschijnt. De Veldhoeve is een top restaurant op steenworp afstand van Silogie, een prettig wandelingetje na een exquis diner. Geen voiture meer nodig.

Daarom een exquis arrangement voor twee personen:

Een viergangendiner, een mooie wijn, drie glazen p.p., een dessert koffie en na afloop een voortreffelijk bed. Een slow start de volgende morgen met ontbijt op de kamer op je eigen latere tijdstip, en de dag komt langzaam en onthaast op gang.
De prijs voor dit smaakvolle arrangement bedraagt voor twee personen vanaf € 195,00 inclusief een goede nachtrust.
Te reserveren vanaf woensdag t/m zondag.

ROMEO & JULIET IDEA:

Bruidsuite Arrangement

De Bruidsuite in de Torenkamer van de silo in een voormalige Graanmalerij levert een perfect sfeervol industrieel decor, waartegen een mooie en ware romantiek zich fraai laat afschilderen. Een exclusieve en unieke beleving van de nacht als souvenir aan een bijzondere dag.

Ook zonder boterbrief heerlijk om te beleven bij een speciale gelegenheid. Geen zoete maar echte romantiek voor kenners en liefhebbers van stoere gebouwen met een stevige vleug verwennerij. Superluxe en moderne designinrichting een royaal hemelbed, een hemelbad met uitzicht over de landerijen. Zonsopkomst en ontbijt op bed op top niveau in de Silotorenkamer van de Malerij.

Torenkamer Geliefden arrangement € 245,00 in de Bruidsuite

Met daarin:
Het gevoel: wij twee alleen op de wereld
Rozen boeket op de kamer
Mooie Fles champagne
Zalige Bonbons en kleine snacks
Sfeer verlichting met kleur naar keuze
Lekker Ontbijt op bed met verse jus en vers gebakken croissants
Warme Badjassen en Badslippers
Geurige bijzondere Romantische Badolie
Een cadeautje als souvenir aan de Torenkamernacht in de Malerij
Uitslapen en uitchecken tot 14.00 uur

MEETING IDEA:

In de Malerij vind je naast de karakteristieke kamers van Silogie ook nog een bijzondere Silogalerie en Groot atelier in de voormalige Malerij.

Een kunstige plek om inspirerend de koppen bij elkaar te steken.Het atelier van Schilderenxl is van zichzelf al out off the box. Dus een creatieve bijeenkomst die echt out off the box mag zijn zal hier de perfecte start vinden.

De Silogalerie leent zich voor ongeveer 20 personen en op het atlier Schilderenxl vinden tot 50 personen wel inspiratie.

Een meeting kan kunstig en/of schilderend in of uitgeleid worden. We vinden samen vast wel een leuk idee voor een inspirerende meeting!

© text and data delivered by bed and breakfast owner

Info :

 • Silogie | see website
 • Address: Paasvuurweg 7A
 • 8161CA Epe
 • facebook twitter
 • Number of rooms: 6
 • Prices starting at: € 95,- per room per night
  Kamers p.n. op zo t/m do €95,00 en op vrij/zat €105,00 incl. ontb. Torenkamer p.n. op zo t/mdo €145,00 op vrij/zat € 155,00 incl.ontb.
Contactperson: Liesbeth Snijder
Phone: +31 578611703

Calendar:

Klein4
Klein5_slide
Tn_img_3302_slide
Img_3270_slide
Hans_v_d_vlekkert_foto_nov_09_005_slide
Dellen_heidelandschap_foto049_drukwerk
Gastenkamer_oost_3_slide
Img_3015_slide

Dear owners of Silogie,


I see on your calendar dates free for:

 • Silogie
 • Address: Paasvuurweg 7A
 • 8161CA Epe
 • Phone: +31 578611703

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

 • Rating: 7
 • Reviewer: Nijmegen - Netherlands, 45-54, date: 26-10-2010.
 • Orginele bed and breakfast, gastvrij onthaal

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel