Logeerboten Visithor en Kralingen

Apartment in Rotterdam - starting at: € 105,- per night

100 % logeren op zijn Rotterdamst

Rotterdam heeft veel te bieden en de beste manier om deze mooie stad 100% te beleven is vanaf het water, in het ritme van eb en vloed, op een authentiek en comfortabel schip.
Logeren op het water is voor iedereen een bijzondere belevenis, wij hebben ervaren dat het ook voor families met kinderen een uitermate geschikte logeerplek is.

De eigenaar van de schepen, Eric van Emden, is een rasechte Rotterdammer. Eric is dol op bootjes en water en kan goeie tips geven over leuke plekken in de stad. De City map ligt voor u klaar!

U kunt kiezen voor Logeerboot Visithor (Centrum) of Logeerboot Rotterdam Kralingen (op de stoere Maas, ongeveer 10 minuten van het Centrum).

Logeerboot Visithor (in de Wijnhaven, Rotterdam Centrum)
Logeerboot Visithor is een stoer werkschip dat is gebouwd in 1955. Na een liefdevolle verbouwing met behoud van de stoere nautische elementen biedt het schip ruimte voor 2 appartementen. Visithor I voor 4 personen en Visithor ii voor 5 personen, elk met eigen ingang en eigen dekterras.

Elk appartement bestaat uit een salon met volledig ingerichte keuken, badkamer en slaapruimte, alles centraal verwarmd. Er is ook een sfeervolle houtkachel en de stookhoutjes liggen klaar. Digitale tv, audio en WiFi zijn aanwezig. Visithor ii beschikt over een extra kleine slaapkamer.

De Visithor ligt op een rustige plek in de Wijnhaven, vlakbij de Witte de Withstraat, Erasmusbrug en de koopgoot. De perfecte uitvalsbasis voor alles wat er te beleven is in Rotterdam. Overdag lekker pierewaaien in stad en haven, drankje drinken op je eigen dekterras op het water terwijl het Rotterdamse aan je oog voorbijtrekt of warm chillen bij de houtkachel in de winter.

Visithor I en Visithor ii zijn onfhankelijk van elkaar te huur, maar zijn ook samen geschikt als groepsaccommodatie voor 9 personen.

Locatie:
Wijnhaven t/o 107
3011 wn Rotterdam
Goede bereikbaarheid met auto, ov en watertaxi (betaald parkeren, gratis parkeren in de buurt is mogelijk).

De prijs van 1 overnachting met 2 personen is € 125.
U kunt ook kiezen voor een cadeauovernachting voor 2 personen, inclusief luxe ontbijt en een fles wijn, voor € 155,-.
Bij meerdere overnachtingen met 2 personen is de prijs € 105.
Vanaf 5 overnachtingen is de prijs € 95,- bij 2 personen
De overnachtingen zijn inclusief linnen, koffie en thee.

Logeerboot Rotterdam Kralingen
Op een voormalig Amsterdams Y-veer (1911) bevindt zich een uniek,comfortabel en sfeervol ingericht bootappartement (55m2) en dekterras (55m2) met veel privacy, rust en vrij uitzicht over de bedrijvigheid van de Nieuwe Maas en de skyline van Rotterdam. De boot ligt in de stoere Watertorenhaven, nabij de markante Watertoren, in een rustig woongebioed met veel natuur en architectuur.

De boot is gerenoveerd met gevoel voor historie. Het appartement beschikt over een ruime salon, complete keuken, cv en houtkachel (met stookhoutjes), tv, audio apparatuur en WiFi. Logeerboot Kralingen is geschikt voor maximaal 5 personen.

Locatie:
Watertorenweg 180
3063 ha Rotterdam
Goede bereikbaarheid met de auto en gratis parkeren vlakbij de boot. Het centrum van Rotterdam is in ongeveer 10 minuten te bereiken. Op loopafstand is een winkelcentrum, een sportschool, diverse restaurants, de tramhalte van lijn 21 en 24 (richting centrum) en de steiger van de Watertaxi.

De prijs van 1 overnachting met 2 personen is € 125.
U kunt ook kiezen voor een cadeauovernachting voor 2 personen, inclusief luxe ontbijt en een fles wijn, voor € 155,-.
Bij meerdere overnachtingen met 2 personen is de prijs € 105.
Vanaf 5 overnachtingen is de prijs € 95,- bij 2 personen
De overnachtingen zijn inclusief linnen, koffie en thee.

© text and data delivered by apartment owner

Info :

 • Logeerboten Visithor en Kralingen
 • Address: Wijnhaven t/o 107
 • 3011WN Rotterdam
 • Prices starting at: € 105,- per night
Contactperson: Eric van Emden
Phone: +31 (0) 655186473
Visithor_achter_900-600_
Visithor_i_salon_900-600_slide
Visithor_ii_salon_900-600_slide
Visi_terras_900-600_slide
Dekmetbloemen_900-525_slide
Salon2_900-600
Slaapkamer_900-600_slide
Uitzicht_900-600_slide

Dear owners of Logeerboten Visithor en Kralingen,


Do you have availability for the following dates:

 • Logeerboten Visithor en Kralingen
 • Address: Wijnhaven t/o 107
 • 3011WN Rotterdam
 • Phone: +31 (0) 655186473

More Weekendhotels in this area:

Reviews: info Review_icon_small

 • Rating: 9
 • Reviewer: Nijmegen - Netherlands, 45-54, date: 24-12-2015.
 • Wij hebben ontzettend genoten op de logeerboot. Op de boot zelf is alles aanwezig, ook in de keuken, koffie, kruiden etc. We hebben met z'n vijven goed kunnen slapen in de heerlijke bedden. De ligging van de boot is super centraal. Met alle gekregen tips maar ook met de vele kaarten op de boot hebben we ons prima vermaakt in het centrum van Rotterdam. We komen vast nog een keer terug maar dan in de zomer zodat we ook op het dek kunnen gaan zitten.

 • Rating: 10
 • Reviewer: Rotterdam - Netherlands, 18-25, date: 07-07-2009.
 • De ligging van de boot is perfect, vlak bij een winkelcentrum/openbaar vervoer (12 min naar centrum rotterdam). Makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als auto. Bij aankomst lag al het beddengoed klaar, de benodigdheden voor de volgende morgen stonden in de koelkast te wachten, en we kregen een goede uitleg van de mogelijkheden. De boot was uitstekend onderhouden en schoon. Televisie, radio, aparte badkamer, kleine keuken met wasmachine, aparte 2 persoonsslaapkamer, groot dek met planten en banken en stoelen ter ons gebruik. Naast het normale verblijf wilde we graag een bbq organiseren op de laatste dag. Zelfs hiermee heeft de eigenaar ons heel erg geholpen. Hij heeft met ons mee gedacht over de mogelijkheiden en daar zelf ook aan meegewerkt. Ook mijn buitenlandse gasten die hier verbleven waren razend enthousiast. Ze waren vooral dol op de eenden die ze 's ochtends op ooghoogte langs zagen zwemmen. Alles bij elkaar is dit een echte aanrader!

Always on the lookout for nice addresses

We search the internet, ask around and also get lots of tips from users of our site. We base our initial selection on the info we find on the websites of the hotels.

The nicest addresses we visit personally. Addresses we get complaints about are re-evaluated and removed if needed. Keep us informed!

Have a nice stay!

Contact | links | Copyright © 2009 Weekendhotel